Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Έκρηξη μοτοσικλέτας έξω από κτίριο στο Παρίσι

Δεν είναι γνωστά τα αίτια της έκρηξης

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο Παρίσι, όταν μοτοσικλέτα εξερράγη μπροστά από το κτίριο που στεγάζει τη στρατιωτική αποστολή της Ιορδανίας.

Αξιωματούχος της πρεσβείας επιβεβαίωσε τις δηλώσεις που μεταδόθηκαν νωρίτερα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας, Petra, σύμφωνα με το οποίο κανένα μέλος του προσωπικού δεν έχει τραυματιστεί.

Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε έκρηξη μοτοσικλέτας έξω από το κτίριο της ιορδανικής στρατιωτικής αποστολής στο Παρίσι. Δεν είναι γνωστά τα αίτια της έκρηξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News