Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το Υπ. Εσωτερικών απέρριψε το αίτημα των Λουτρών για πρόσληψη τακτικού προσωπικού

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: «ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ»

Απορρίφθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών το αίτημα της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας για πρόσληψη τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, με την αιτιολογία ότι εκμεταλλεύεται Λουτρά και δεν εισπράττει τέλη που επιβάλλονται υποχρεωτικά σε κατοίκους, αλλά αντίτιμο από τις υπηρεσίες της.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, «πρόκειται για θέσεις εργασίας που θα κάλυπταν ουσιαστικές ανάγκες της Δημοτικής Επιχείρησης, η οποία έχει ανάγκη από μόνιμο προσωπικό, με στόχο την ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία της».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι «σε μία εποχή που η ανεργία μαστίζει τις τοπικές κοινωνίες, θα ήταν μία σημαντική ευκαιρία για συμπολίτες μας να εργαστούν, τη στιγμή μάλιστα που η Κυβέρνηση τους είχε δώσει ανάλογες ελπίδες».

Τέλος, σε επίπεδο ενημέρωσης έχει γίνει ανεπίσημα γνωστό ότι για τον Δήμο Αλμωπίας έχουν εγκριθεί δέκα θέσεις τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News