Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αλέξης Τσίπρας: Πιλότος σε F16 - Μια ώρα πτήση πάνω από το βόρειο Αιγαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το σχέδιο και τους επιχειρησιακούς όρους της πτήσης. Ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΑ, επέβαιναν στα άλλα δυο αεροσκάφη του σχηματισμού

Ο τρίτος πρωθυπουργός που έκανε πτήση με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, έγινε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε σήμερα στην 110 πτέρυγα μάχης και αφού ενημερώθηκε επιβιβάστηκε σε ένα F16.

Ο «Top Gun» Αλέξης Τσίπρας έφτασε στις 9 το πρωί στην 110 πτέρυγα μάχης στην Λάρισα. Εκεί, έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την περίφημη πτήση.

Η προετοιμασία

Τον Πρωθυπουργό, υποδέχθηκαν στη Μοίρα 337Μ, ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης (ΠΝ) και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τον Α/ΓΕΑ για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Μοίρας και τις λεπτομέρειες εκπαιδευτικής πτήσης στο Βόρειο Αιγαίο, στην οποία είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το σχέδιο και τους επιχειρησιακούς όρους της πτήσης. Ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΑ, επέβαιναν στα άλλα δυο αεροσκάφη του σχηματισμού.

Πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους F-16 BLK 52+στο οποίο επιβιβάστηκε ήταν ο επισμηναγός (Ι) Χρήστος Γκόρλας.

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News