Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Football League 2: Πλήρωσε τα λάθη του ο Αλμωπός - Πλήρωσε τις απουσίες του και το κακό ξεκίνημα ο Εδεσσαϊκός

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με μία ισοπαλία και μία ήττα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 οι δύο εκπρόσωποι της Πέλλας, ο Αλμωπός που παραχώρησε ισοπαλία 1 - 1 στον Καμπανιακό στην Αριδαία και ο Εδεσσαϊκός που έχασε εκτός έδρας από τον Άρη Παλαιοχωρίου με 3 - 0.

Στην Αριδαία ο Αλμωπός βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, όταν ύστερα από λάθος στην άμυνα ο Κυβρακίδης έκανε το 0 - 1 για τον Καμπανιακό. Είναι το τρίτο γκολ που δέχεται ο Αλμωπός στο πρωτάθλημα και όπως και στα προηγούμενα δύο προήλθε και αυτό από ατομικό λάθος στην άμυνα. Το τρίτο και φαρμακερό γιατί αυτή την φορά ο Αλμωπός το πλήρωσε χάνοντας δύο βαθμούς.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους, το μόνο όμως που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με πέναλντι του Χαρίση στο 34ο λεπτό.
Στην συνέχεια του αγώνα παρά την πίεση των παικτών του Αλμωπού το δεύτερο γκολ δεν ήρθε και έτσι η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Αριδαίας είναι γεγονός.
Παρόλα αυτά ο Αλμωπός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, μαζί με την ΑΠΕ Λαγκαδά και τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Από την άλλη ο Εδεσσαϊκός απογοήτευσε στην Χαλκιδική με αντίπαλο το Παλαιοχώρι, αφού οι παίκτες του Ηλία Σαπάνη έχαναν από το ημίχρονο με 3 - 0 από τα γκολ του Ταϊρη(2) και Καρλόπουλου.
Οι πράσινη πλήρωσαν τις πολλές απουσίες που είχαν αλλά και το ότι δεν μπήκαν ουσιαστικά στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος και η ήττα ήρθε με μία κακή εμφάνιση.
Ο Εδεσσαϊκός παρέμεινε στους 4 βαθμούς και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News