Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τα είπε «έξω απ’ τα δόντια» ο Γρηγόρης Ταρασίδης: «Από αυτό το ποτάμι πλημμύρισε η Αριδαία το 1979» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε

Καταιγιστικός και αληθινός εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης σχετικά με τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμιού της Αριδαίας, ο Πρόεδρος υπεραμύνθηκε τη συγκεκριμένης παρέμβασης, μιλώντας για τους σοβαρούς κινδύνους που επιφύλασσε το συγκεκριμένο ποτάμι σε περίπτωση που δεν προχωρούσε ο καθαρισμός.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:
.

15 σχόλια:

  1. Αριδαια Νιους; Πολύ καλά καθάρισε το ποτάμι.Μπράβο. Αλλά ρε παιδιά του Δήμου Δημοτικού Συμβουλίου ξέρετε που κάνατε λάθος. Στη διαδικασία του καθαρισμού. Έπρεπε να το γνωρίσετε στον κόσμο και να ήσασταν παρόντες εκεί με το Δασαρχείο όχι ρε γ....το για να πάρετε τα ξύλα αλλά για εποπτεία. Είναι δυνατόν να λέει ο Γρηγόρης στο Δημ. Συμβούλιο ότι πήρε στο σπίτι του κομμένα ξύλα από το ποτάμι; Αυτό εκμεταλλεύτηκε η αντιπολίτευση.Αν δε ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα πρώτος θα πάει κατηγορούμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΔΕΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παραδεισος ειπες;χα..χα...χα...χα.. αντε αλλαξε σερβιετα κοπελα μου γιατι μυρισες

      Διαγραφή
  3. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Πολυ καλα τα είπε ο πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:03 για πες μας τον κινδυνο..θα μας τρελανεις τελειωςκαι για ποιον παραδεισο μιλας;πηηγαινες καθε μερα εκει ε;βολτουλες πες τι καπνιζεις να παρουμε και εμεις..αντε φτανει μας πρηξατε τα μεζεα που λεει και ο συντροφος σου ζουραρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον πρόεδρο... Ένας άνθρωπος βρέθηκε να κάνει σωστά την δουλειά του και πέσατε τα κοράκια να τον φάτε.. Έλεος πια αφήστε τον στην υσηχια του... Τι θέλετε τελικά ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο τους κ κάνουν το καλύτερο γιαυτό η ανθρώπους που απλά περνούν μια καρέκλα απλά για να κάθονται;; Άμ Πάρη είσαι τραγική... Αλλού κ αλλού δεν νοιάζεσαι για χλωρίδα κ πανίδα τώρα σε πήρε ο πόνος... Απορώ που έχεις μούτρα να κυκλοφορείς.... Ντροπή σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα τους τα πες ρε Γρηγορη και λιγα ηταν.Πολυ σωστα γινανε ολα και κυριως εγκαιρα.Μονο να μιλανε και να σχολιαζουν ξερουν εκ του ασφαλους.Να κρινουν χωρις να κρινονται. Αν πλημμυρισουμε και μετα αστα θα γινουμε κατι στυλ Μαντρα. Το ιδιο πρεπει να γινεται σ ολα τα χωρια. Φιλος απο Πιπερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τα χεράκια του έβγαλε τα ματάκια του ο Κ. Ταρασίδης. Παραδέχτηκε μπροστά σε τόσο κόσμο ότι έκοψε τα δέντρα και εδωσε γεμάτος καμάρι και τους εθελοντές που συμμετείχαν καθώς δήλωσε οτι θα τα χρησιμοποιήσει για καυσόξυλα. Ενώ ο Δήμαρχος επέμενε οτι δεν κοπήκαν δέντρα. Το θεατρο του παραλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον θεατρο εισαι εσυ, μακαρι ναχε η περιοχη αλλους 10 σαν τον Ταρασιδη, ο ανθρωπος προσφερει γι αυτο θα ψηφισθει παλι απ τον κοσμο της πολης.Μπραβο Μπουλη συνεχισε ετσι.

      Διαγραφή
    2. και ποιος ηθελες να τα παρη 12,14 τα κομεννα ,μηπως εσυ?εχει ιδρωση ο κ...ς ποτε κρατωντας αλυσοπριονο στο χερι? κ οχι εγω δεν συμετειχα στην κοπη,αλλα μαλλον το δικο σου προβλημα ειναι το οτι δεν πηρες ξυλλα εσυ κ οχι η κοπη αχρηστων δεντρων.

      Διαγραφή
  9. Άξιος συγχαρητηρίων ο πρόεδρος. Σπάνια βλέπεις ανθρώπους να αναλαμβάνουν και να παίρνουν επάνω τους ένα τέτοιο δύσκολο θέμα. Έχει αντικαταστήσει όλο το συμβούλιο και του βγάζω το καπέλο (όλοι κρύφτηκαν πίσω από τον πρόεδρο, στουθοκαμηλίζοντας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βενετία θα γίνουμε.
    Κάτσε θα φέρουν και γόνδολες τώρα.
    Και ποταμόπλοιο μη σου πώ.
    Θα εκτελεί δρομολόγια δασάκι - δημαρχείο για τους άπιστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΗΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΕΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News