Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Άστεγος της έδωσε τα τελευταία του 20 δολάρια κι αυτή του επέστρεψε 239.000!

Η 27χρονη Κέιτ είχε ξεμείνει από βενζίνη σε έρημο αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Πριν από δύο εβδομάδες η Κέιτ ΜακΚλουρ ενώ οδηγούσε έμεινε από βενζίνη όμως για καλή της τύχη εκεί ήταν ένας άστεγος άντρας, ο οποίος δεν δίστασε να της δώσει τα  τελευταία του 20 δολάρια  για  να αγοράσει βενζίνη!

Η ΜακΚλουρ δεν ξέχασε την κίνησή του και μετά από λίγες μέρες επέστρεψε για να τον ξεχρεώσει μόνο που δεν του έδωσε 20 δολάρια αλλά 239.000!

Η κοπέλα μετά το περιστατικό έφτιαξε μια σελίδα fundraising για τον βετεράνο πεζοναύτη Τζόνι Μπομπιτ Τζ., ο οποίος πλεον ήταν άστεγος και αφού ζήτησε ευγενικά για δωρεές κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 239.000 δολαρίων!

«Ο Τζόνι με παρακάλεσε να σταματήσω να δέχομαι δωρεές σήμερα. Έχει εκπλαγεί από την υποστήριξη και την αγάπη που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες», έγραψε η 27χρονη. άστεγος

Ωστόσο μια ώρα αργότερα δέχτηκε βροχή μηνυμάτων με το αίτημα να ανοίξουν και πάλι οι δωρεές. «Εντάξει αυτό δεν κράτησε για πολύ. Πήραμε τηλέφωνο τον Τζόνι και του εξηγήσαμε ότι απαιτούν να παραμείνουν ανοιχτές οι δωρεές. Είναι περισσότερο από ευτυχισμένος από το ποσό που συγκεντρώθηκε που δεν ήθελε να φανεί ότι το εκμεταλλεύεται».

Η συνάντηση

Η 27χρονη Κέιτ είχε ξεμείνει από βενζίνη σε έρημο αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Άρχισε να πανικοβάλλεται. Είχε μόλις τηλεφωνήσει στον φίλο της Mark D’Amico και του ζήτησε να πάει να την πάρει όταν πλησίασε ο Μπόμπιτ το αυτοκίνητό της.

Της είπε να κλειδωθεί στο αυτοκίνητο και έφυγε για να βρει βενζίνη. Η 27χρονη δεν είχε καθόλου χρήματα πάνω της αλλά του υποσχέθηκε να τα επιστρέψει. Πήγαν την επόμενη μέρα με το αγόρι της και του επέστρεψαν τα 20 δολάρια που έδωσε για βενζίνη. άστεγος

Συγκινημένη από την καλοσύνη του, η Κέιτ επέστρεψε αρκετές φορές για να του δώσει χρήματα, ρούχα και φαγητό. Τον γνώρισαν μάλιστα καλύτερα και έμαθαν ότι ήταν πρώην βετεράνος πεζοναύτης που είχε περάσει δύσκολες στιγμές.

«Ναι, πες μου για τύχη. Αλλά μη με παρεξηγήσεις. Είμαι εδώ εξαιτίας των αποφάσεών μου. Δεν κατηγορώ κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό μου», τους είπε ο Τζόνι. Το ζευγάρι συγκλονίστηκε από το γεγονός ότι αρνήθηκε να κατηγορήσει άλλους για την κατάστασή του. Δεν σταμάτησαν μάλιστα να τον σκέφτονται. άστεγος

Παρατήρησαν μάλιστα πως ήταν πρόθυμος να μοιραστεί το φαγητό που του έδωσαν με άλλους άστεγους φίλους του. Μετά από λίγες επισκέψεις, η Κέιτ ξεκίνησε τον διαδικτυακό έρανο με την ελπίδα να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για στέγαση και άλλες ανάγκες του.

«Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα για αυτόν τον άνθρωπο που με βοήθησε εκείνη τη μέρα. Είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος. Κάθε φορά που του μιλάω με κάνει να θέλω να τον βοηθήσω όλο και περισσότερο». Η Κέιτ είχε αρχικά θέσει τον στόχο στα 10.000 δολάρια για να βρει σπίτι, αυτοκίνητο και έξοδα διαβίωσης. άστεγος

«Ενδιαφέρεται πολύ να βρει δουλειά και πιστεύω ότι έχοντας ένα μέρος να ξεκουράζεται κάθε βράδυ η ζωή του μπορεί να ξαναγίνει κανονική». Οι δωρεές δεν άργησαν να ξεπεράσουν κατά πολύ τον αρχικό στόχο, αγγίζοντας τις 239.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News