Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Τι έλεγε ο Ζουράρις το 2012 στην Αριδαία; Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε...

Τότε είχε δηλώσει τα εξής: «Παραδίδουμε στις επόμενες γενιές μια δεμένη Ελλάδα»

Ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση κατά τους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Αριδαίας.

Ο κ. Ζουράρις παρακολούθησε τόσο τη δοξολογία, όσο και την μεγαλειώδη παρέλαση μένοντας εντυπωσιασμένος από το υψηλό εθνικό φρόνιμα που διέπει τους κατοίκους αυτού του ευλογημένου τόπου.

Φωτογραφία από Μάρτιο 2012

Πολλοί δεν θα θυμούνται ότι ο κ. Ζουράρις δεν επισκέπτεται πρώτη φορά την Αριδαία. Ήταν τον Μάρτιο του 2012, όταν συμμετείχε ως ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Οι συμφωνίες πτώχευσης και καταστροφής της Ελλάδας» και «Η δημιουργία παλλαϊκού μετώπου ως η μοναδική προοπτική σωτηρίας για τον τόπο μας».

Τότε είχε δηλώσει τα εξής: «Παραδίδουμε στις επόμενες γενιές μια δεμένη Ελλάδα» τόνισε και συνέχισε: «Ότι έγινε ξεγίνεται. Μη σας πιάνει η εθνική κατάθλιψη. Ο εχθρός αυτή τη φορά ήταν αόρατος γιατί δεν φορούσε στολή. Όμως όλα όσα υπογράφηκαν μπορούν να ακυρωθούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγώνας». Επίσης αναφέρθηκε στους πολιτικούς λέγοντας πως «η εσχάτη βλακεία των Παπανδρέου, Σαμαρά, Πετσάλνικου και άλλων, συνδέεται με την εσχάτη προδοσία». Το αισιόδοξο μήνυμα που πέρασε ήταν ότι «δεν χάθηκε τίποτα. Μπλέξαμε όμως όλα αλλάζουν. Νικηθήκαμε. Αυτά που λένε αυτοί οι ξεπουλημένοι είναι αθλιότητες. Έχουν μέσα τους την υποδούλωση. Τώρα αγώνας».

Μετά έγινε Υφυπουργός... και η συνέχεια γνωστή...

2 σχόλια:

  1. ¨"ολα οσα υπογραφησαν μπορουν να ακυρωθουν" χα..χα...χα....χα...χα... ου να μου χαθητε παπατσηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί Παπάς που είναι ο παπάς κάθε μέρα γινόμαστε περισσοτεροι παπάδες ανάπτυξη
    Του Τόπου την καθημερινότητα του Πολίτη
    Την νεολαία αφηστε τα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News