Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Σε κλινική των 36.000 δολαρίων το μήνα για απεξάρτηση από το σεξ ο Σπέισι

Ο Σπέισι θα πρέπει να καταβάλει στην κλινική κάθε μήνα το ποσό των 36.000 δολαρίων

Σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ εισήχθη ο Κέβιν Σπέισι προκειμένου να καταπολεμήσει το πάθος του.

Ο διάσημος ηθοποιός που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά την αποκάλυψη ότι πριν από χρόνια επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονο ηθοποιό, επέλεξε την κλινική Meadows που βρίσκεται στην Αριζόνα.

Πρόκειται για μια κλινική την οποία έχουν επιλέξει αρκετοί διάσημοι που έπρεπε να καταπολεμήσουν τα πάθη τους όπως ο Τάιγκερ Γουντς, η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμεζ.

Ο Σπέισι θα πρέπει να καταβάλει στην κλινική κάθε μήνα το ποσό των 36.000 δολαρίων.

Την εν λόγω κλινική φέρεται να έχει επιλέξει και ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος επίσης κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος γυναικών.

Εκπρόσωποι του Σπέισι δεν έχουν επιβεβαιώσει την πληροφορία που μεταδίδει η Daily Mail και αρκούνται στο σχόλιο που έκαναν την περασμένη εβδομάδα ότι «ο πελάτης μας παίρνει το χρόνο του προκειμένου να αναζητήσει θεραπεία».

Η κλινική Meadows υποστηρίζει ότι διαθέτει το καλύτερο πρόγραμμα αντιμετώπισης του σεξουαλικού εθισμού.

Στις εγκαστάσεις της οι ασθενείς όπως ο Σπέισι, μπορούν να κάνουν ιππασία, γιόγκα, τάι τσι, διαλογισμό και βελονισμό.

Το πρόγραμμα για τους ασθενείς της συγκεκριμένης κατηγορίας ονομάζεται Gentle Path.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News