Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Το Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ έγραψε Ιστορία... την 4η Νοεμβρίου 2017!

Μπράβο σε όλες και όλους

Το Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ γράφει Ιστορία… την 4η Νοεμβρίου 2017!

Την φετινή επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης μας, επέλεξε το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για να παρελάσει για πρώτη φορά στην 20-χρονη ιστορία του.

Το ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ εκπροσώπησαν σπουδαστές και σπουδάστριες όλων των ηλικιών, και η εκπαιδεύτρια Κομμωτικής κ. Κιουρτσίδου, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι όσα μας ενώνουν δεν έχουν ούτε ηλικιακά ούτε κοινωνικά όρια και περιορισμούς.

Ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει από την Δια βίου Εκπαίδευση και την Επαγγελματική Κατάρτιση και δίνει δύναμη και όραμα στο μεγαλύτερο ΙΕΚ του Νομού μας!!!

Μπράβο σε όλες και όλους…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News