Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ο Αλμωπός τίμησε τον Γιώργο Μπογδάνη

Για την πολυετή παρουσία και προσφορά του στον Αλμωπό

Για την πολυετή παρουσία και προσφορά του στον Αλμωπό τιμήθηκε ο Γιώργος Μπογδάνης από τον Πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Κοτίδη, λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα Κυπέλλου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Μπογδάνης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 1994 από την τοπική ομάδα της Μηλιάς από όπου κατάγεται και μετά από ένα διετές πέρασμα από τον Εθνικό Αριδαίας, το 1997 εντάχθηκε στην οικογένεια του Αλμωπού.

Από τότε παρέμεινε στην ομάδα της Αριδαίας για 19 χρόνια με μονάδικο διάλειμμα την περίοδο 2000-2001 για να αγωνιστεί στην Α΄Εθνική με τον Πανηλειακό.

Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους και στους συμπαίκτες του αλλά και ηγετική προσωπικότητα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από το 2002.

Σημείο αναφοράς με την φανέλα του Αλμωπού αποτελεί ο τελικός κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας το 2003 απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης όπου η ομάδα τελικά ηττήθηκε με σκορ 4-2 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Πανηγύρισε την κατάκτηση τίτλων όμως η σημαντικότερη στιγμή, όπως θεωρεί ο ίδιος, ήταν η άνοδος του Αλμωπού στη Γ΄Εθνική κατά την τελευταία του χρονιά στην ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News