Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Η εικόνα στο ποτάμι δίπλα στο Δασάκι αλλάζει, δημιουργείται το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες»

Θέλω να συγχαρώ και την Πολιτική Προστασία Αλμωπίας και τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη προσφορά τους

Η εικόνα στο ποτάμι δίπλα στο Δασάκι αλλάζει. Καθαρίζεται και δημιουργείται το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Επαναφέρουμε την αρχική εικόνα στο ποτάμι και τη χρηστικότητά του.

Ευχαριστώ προσωπικά την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά και την Πολιτική Προστασία Πέλλας για την άμεση και αποφασιστική παρέμβαση στην επίλυση των προβλημάτων.

Θέλω να συγχαρώ και την Πολιτική Προστασία Αλμωπίας και τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη προσφορά τους.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 















12 σχόλια:

  1. οι φωτογραφειες στα μουτρα αυτων που τα εβλεπαν ολα μαυρα με το ποταμι.μπραβο ρε στεφανε.....ρε δωστε κανε κοκκαλο και στο λαμογιο τον κ.....΄,και τον αλλο το χοντρο.τι κοινο εχουν οι δυο τους ξερει κανεις να πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακου δηλωση .αρνητικη.πορεια.του.δημου,ειπε καποιος τυχαιος .αν ειχε αυτοσ ο καποιος μια θεσουλα τοσοδουλα,στα λουτρακια μας θα ηταν παλι αρνητικος για το δημο εσεις τι λετε? ε ρε λα....ο που ειναι ο τιποτενιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΓΙΟ ΛΕΣ;; ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ....

      Διαγραφή
  3. Τώρα μάλιστα σωστή δουλειά,μπράβο δημαρχε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΛΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Αβραμίκας με τι γνώσεις εποπτεύει? απόφοιτος Γυμνασίου δεν είναι το παληκάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ. ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ. ΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΚΟΤΕΣ. ΜΠΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ;;

      Διαγραφή
    2. Ο Αβραμικας ξερει καλυτερα απο ολους σας γιατι απλα νοιαζετε πραγματικα και δουλευειει!!γνωσεις θα χρειαστεις απο γιατρο κ ετσι πρεπει.για τα αλλα θελει δουλεια

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΜΟΝΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.....ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ.

      Διαγραφή
  6. BRE AEI SIXTIR TA DENRA ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΡΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ,,, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΗ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑ ΛΑΠ ΤΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaxaxa ακαλό!!!!!!!!!!! αμα πάρεις ψηφους δηλαδή μετράς? χαχαχα ωραίος ο τύπος!!! έγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News