Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Οργή από τη χήρα Σόντερς για την άδεια στον Κουφοντίνα

Ο Σόντερς, στρατιωτικός ακόλουθος της Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, δολοφονήθηκε στις 8 Ιουνίου 2000 από μέλη της «17Ν»

Τον αποτροπιασμό της για τη διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα εκφράζει, με δήλωσή της, στην εφημερίδα Times του Λονδίνου η χήρα του Στήβεν Σόντερς, Χέθερ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «κανένα μέλος της 17 Νοέμβρη δεν έχει δείξει μεταμέλεια ή έχει ζητήσει συγγνώμη για την δολοφονία του συζύγου μου».

Ο Σόντερς, στρατιωτικός ακόλουθος της Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, δολοφονήθηκε στις 8 Ιουνίου 2000 από μέλη της «17Ν», της οποίας υπήρξε το τελευταίο θύμα μέχρι την εξάρθρωση της οργάνωσης.

1 σχόλιο:

  1. Ναι ο φόνος είναι φόνος. Αλλά δεν μπορεί να υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία. Και φόνοι για να πουλούν όπλα, πως μπορούν να τις ονομάζουν "παράπλευρες απώλειες", στους πολέμους και τις "κρίσεις" που προκαλούν; Και η υποκρισία έχει τα όριά της. Οι φόνοι-παράπλευρες απώλειες αφορούν σε παιδιά, αμάχους, καταστρέγουν χώρες... Δικά τους παιδιά και δικά τους όπλα και οι ΙΣΙΣ, Αλ ΚάΙντα, Τσετσένοι Μουτζαχεντίν και δεν συμμαζεύεται. Δικοί τους και οι Θάτσοι εγκληματίες πολέμου του Κοσσόβου, δικά τους και τα Ανά τον κόσμο δικτατορικά _Πινοσετ -... Δικός τους και ο Τεμπονέρας και ο Ρουπακιάς καιι... όπως γράφει ο γιος του Τεμπονέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News