Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιώργος Βούτσης, γιος του Προέδρου της Βουλής, υποδέχθηκε τον Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό

48ωρη άδεια από το συμβούλιο των φυλακών έλαβε ο «εγκέφαλος» της τρομοκρατικής οργάνωσης, 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος βγήκε νωρίτερα το πρωί από τις φυλακές Κορυδαλλού

Εκεί, ανάμεσα σε μία ομάδα νεαρών που τον υποδέχθηκαν με συνθήματα, βρέθηκε και ο Γιώργος Βούτσης, γιός του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Ο Γιώργος Βούτσης, μάλιστα, φαίνεται πως είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Δημήτρη Κουφοντίνα λίγο πριν αποχωρίσει από την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Το ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη, πήρε 48ωρη άδεια με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται δύο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου θα διαμείνει στον Βαρνάβα Αττικής.

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΛΛΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ Κ ΕΙΔΕ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΙΠΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε άντε που νομίζεις ότι είσαι και πολιτικό όν. Άντε να τα πείτε με τους Ρουπακιάδες ... Και αυτοί έξω είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλήμα, Ε βλήμα. Μέτρα πόσες φορές ισόβια έχει φάει ο Κουφοντινας για τον κόσμο που έφαγε και μετά ξαναμίλα. Ο Ρουπακιας φυσικά και θα μπει μέσα μόλις τελειώσει η δική του.
      Το συγκεκριμένο κάθαρμα (ναι για τον "επαναστάτη του κ...υ λέω) ουδέποτε έχει ζητήσει έστω και μια συγγνώμη από τους συγγενείς αυτών που σκότωσε.

      Διαγραφή
  3. Αλλά ο Ρουπακιάς ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΥΝΕΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ... παρότι καθ' ομολογία δολοφόνος. Δεν είναι με άδεια έξω. ΄
    ΄Οσο για τις συγνώμες...Ο δολοφόνος του Τεμπονέρα π.χ έχει ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ στα 7 χρόνια! Και δουλεύει (και μας δουλεύει) ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε μεγάλο Οργανισμό. Και ο γιος του Τεμπονέρα μεγάλωσε ΧΩΡΙΣ τον πατέρα από μωρό σχεδόν. Συγνώμη δεν ζητήθηκε ποτέ. Ούτε καν από την σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, που είχε και έχει υπό την προστασία της τον Καλαμπόκα δολοφόνο. Εξ ου και άκρα του τάφου σιωπή για το γεγονός εκείνο. Επιλεκτική μνήμη, επιλεκτική ευαισθησία, κατά συμφέρον...Και αποτελεί κυνισμό του κερατά και απροσχημάτιστη εκμετάλλευση για δημιουργία εντυπώσεων, καθαρά ιδιοτελής και μωροφιλόδοξη, καθαρά στιγνά συμφεροντολογική, για ίδιους σκοπούς και σαφώς όχι για λόγους ..πατρίδας και δικαίου. Άλλωστε το δίκαιο είναι αποδεδειγμένα γνωστό που και πως το χρησιμοποιούν αυτοί και όσοι σκούζουν για την ΑΔΕΙΑ του συγκεκριμένου δολοφόνου.Ο Χριστοφοράκος αντί για σύλληψη, ουσιαστικά φυγαδεύτηκε μετά βαϊων και κλάδων. Συνδαιτημόνες και συνεργάτες του ποιοί; Πολλοί από αυτούς που φωνάζουν και "σοκαρίστηκαν" με την άδεια Κουφοντίνα. Και κάτι ακόμη. Από τα θύματα και τους θανάτους που ΟΦΕΙΛΛΟΝΤΑΙ στην "κρίση" ποιός ζήτησε συγνώμη;
    Υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News