Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Συνταγή: Κοκκινιστό Μοσχαράκι Κατσαρόλας

Κοκκινιστό Μοσχαράκι Κατσαρόλας

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Υλικά
500 gr. μοσχάρι για κατσαρόλα
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
1 μεγάλο καρότο
1 στικ σέλερι
1000 ml. ζωμό βοδινού
50 gr. βούτυρο
50 ml. ελαιόλαδο
150 ml. χυμό ντομάτας
100 gr. αποφλοιωμένα ντοματίνια
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλας
3-4 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Σκεύη: Κατσαρόλα, τηγάνι, ξύλο κοπής, μαχαίρι

Εκτέλεση
1.Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και προετοιμάζουμε τον ζωμό, τον οποίο κρατάμε πολύ ζεστό.
2.Σε δυνατή φωτιά, σωτάρουμε το κρέας σε τηγάνι με το ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί το βούτυρο, το αλατοπίπερο, την ζάχαρη και τα μπαχαρικά.
3.Μεταφέρουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, τα ντοματίνια και τόσο ζωμό μέχρι να καλυφθεί το κρέας, μόλις πάρει την πρώτη βράση χαμηλώνουμε την φωτιά. Σιγοβράζουμε για 3 ώρες περίπου και αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον ζωμό, πάντα ζεστό.
4.Σερβίρουμε με το συνοδευτικό της επιλογής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News