Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας: «Είναι υποχρέωσή μας να καθαρίζουμε τα ποτάμια»

Τηρούμε τη νομιμότητα και όλες τις διαδικασίες

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, εξελίσσεται μία σημαντική παρέμβαση στην κοίτη του ποταμού στην ανατολική πλευρά της Αριδαίας.

Τηρούμε τη νομιμότητα και όλες τις διαδικασίες

Μετά από εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου και μετά από σχετική άδεια του Δασαρχείου. Ξέρουμε όλοι ότι τα ποτάμια πρέπει να καθαρίζονται. Είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίζουμε την πολιτική προστασία και αυτή τη στιγμή πράττουμε το καθήκον μας καθαρίζοντας την κοίτη του ποταμού από δέντρα, μπάζα, βρωμιές, που χρόνια έχουν συσσωρευτεί.
 
Αυτή την προσπάθεια κάποιοι προσπαθούν να τη μεταβάλλουν και να τη διαμορφώσουν κατά τα δικά τους «πιστεύω», χωρίς να νοιάζονται για την ασφάλεια των πολιτών.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 












14 σχόλια:

  1. και στην αψαλο εχει ποταμι αλλα δεν καθαριζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψηφισε Πασοη θαρθει να στο καθαρισει χαχα, στραβος εισαι; εδω σταματημο δεν εχει ο Δημαρχος, ταχετε ξαναδει αυτα ποτε σας;

      Διαγραφή
  2. Γλυψτε ουγκανοι.. τραγικοί όλοι. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο που "καθάρισε" τα επικίνδυνα δέντρα. Σπουδαίο έργο μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν δεν δωθούν εξηγήσεις θα γίνουν μηνυσεις και ότι προβλέπεται.Αιτία πολέμου θα αποτελέσει το συγκεκριμένο θέμα.Μέχρι εσχάτων.Βαφειάδη μετέφερε μήνυμα πολέμου.Εγκληματικο λάθος.Ο δήμαρχος δεν ευθύνεται.Οι συνεργάτες του αυτοσχεδιάζουν ερασιτεχνικά.Θα μας βρουν μπροστα τους εφ όρου ζωής.

      Διαγραφή
    2. σιγα ρε 11.15, σιγα μη σκισεις κανα καλσον

      Διαγραφή
    3. τέτοια λάθη πληρώνονται.Αυτες είναι αυθαιρεσίες αγράμματων συμβούλων

      Διαγραφή
    4. σας ειδαμε και σας κουφαλες εγραμματοι πως κυβερνατε τη χωρα, ακους παλιογιδαρα 1.14; εσεις καταστρεψατε τα παντα απ την πολυ γραμματοσυνη

      Διαγραφή
  3. Μπράβο δημαρχε όλοι η μηλια μαζί σου μπράβο κ στο πρόεδρο της μηλιας,,ο ποιο ωραίος με διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, αλλά και προσοχή στο περιβάλλον! Αν απογυμνωθεί τελείως η κοίτη τότε να είστε σίγουροι ότι θα χάσει τη φυσικότητα που έχει το ποτάμι και επί πλέον να είστε ακόμα πιο σίγουροι πως θα το γεμίσουν μπάζα και ακαθαρσίες. Το δασαρχείο έκανε μελέτη για την κοπή. Μη ξεχνάτε και ότι ειναι ποτάμι και πλημμυρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτα είναι πρωτοβουλίες του Ταρασίδη.Ξεκάθαρα.Λειτουργεί ο άνθρωπος ανεξέλεγκτα.Χωρίς να έχει γνώσεις και χωρίς να συμβουλεύεται κανέναν λειτουργεί αρχηγικά.Κάποιος να τον μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν εχει γνωσεις ο ανθρωπος που ελιωσε στα χωραφια στην πιατσα στο πεζοδρομιο και στον σκληρο αγωνα ζωης ποιος εχει ρε μπετονοβλακα, αι σιχτιρ εγγραματα υποκειμενα.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή μόνος θεωρείς πως λειτουργεί; γίνεται αυτό;ξύπνησε το πρωί και είπε ας κόψουν τα δέντρα στο ποτάμι;σοβαρά τώρα....εγώ παντός άλλον ποιο δραστήριο από τον Ταρασιδη δεν βλέπω.τρεχει για όλα τα προβλήματα γιατί γνωρίζει ποια είναι αφού ο ίδιος είναι χρόνια αγρότης...αραξτε μερικοί...

      Διαγραφή
  6. Αυτο που δεν εχει γινει σαφες και ωριονται μερικοι μερικοι ειναι πως ολη η διαδικασια γινεται απολυτως ΝΟΜΙΜΑ (βλ.Αμπαρη, Νικολαιδη, Βασδοκα κλπ.) Οι ανθρωποι που καθαριζουν την περιοχη εχουν τοσο την αδεια του Δημου οσο και του Δασαρχειου. Μια τελειως παρατημενη εκταση απο το 1987 παρακαλω επιτελους καθαριζεται και αξιοποιειται...Για να μην αναφερθω και στο γεγονος οτι συνανθρωποι μας που δεν εχουν την δυνατοτητα να αγορασουν ξυλα για να ζεσταθουν χειμωνιατικα επωφελουν και επωφελουνται. Στανατηστε λοιπον να σφαζεστε και εσεις που τοσο τα κλαιτε τα καημενα τα δεντρα εξηγηστε μας προς τι ολος αυτος ο οικολογικος παραλογισμος..Μηπως τα 'καημενα τα δεντρακια' εκρυβαν επιμελως τις περιουσιες που εχετε καταπατησει απο πισω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News