Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Πως αλλάζουν οι καιροί... Όταν ο Σηφάκης στεκόταν κάτω από την εξέδρα και χειροκροτούσε την παρέλαση!

Ήταν την 25η Μαρτίου 2015 όταν ο νεοεκλεγείς τότε Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης επέλεξε να παρακολουθήσει την παρέλαση χωρίς να ανέβει στην εξέδρα

Αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν και οι συνήθειες… Θα πει κανείς, εδώ άλλαξε ολόκληρος ΣΥΡΙΖΑ και από αντιμνημονιακό κόμμα, ψηφίζει σήμερα Μνημόνια.

Με αφορμή και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, μας θύμισε ένα πολύ ενδιαφέρον στιγμιότυπο...

Ήταν την 25η Μαρτίου 2015 όταν ο νεοεκλεγείς τότε Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης επέλεξε να παρακολουθήσει την παρέλαση χωρίς να ανέβει στην εξέδρα όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, αγνοώντας τους υπόλοιπους επισήμους που ακολούθησαν την πεπατημένη. Μάλιστα, με δήλωσή του είχε αναφέρει πως… προτιμά να είναι δίπλα στον κόσμο, καθώς θεωρεί πως εκεί είναι η θέση του, ανάμεσα σε αυτούς που τον εξέλεξαν και του έδωσαν τη δυνατότητα να εκπροσωπεί την Αλμωπία και ολόκληρη την Πέλλα στη Βουλή των Ελλήνων. Για να μην είμαστε βέβαια άδικοι, ανάλογες κινήσεις εντυπωσιασμού γίνονταν και από πολλούς άλλους Βουλευτές σε άλλες περιφέρειες.

28 Οκτωβρίου 2017

Από τότε μέχρι σήμερα, φαίνεται πως άλλαξαν πολλά. Το διάστημα που μεσολάβησε φαίνεται πως ήταν αρκετό για να επηρεάσει τους Βουλευτές του Κυβερνόντος κόμματος. Η συναναστροφή με συναδέλφους τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ, όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, τους μύησε σε νέες συνήθειες. Σήμερα πλέον, κατέχουν εξέχουσα θέση στην εξέδρα, όπως άλλωστε δικαιούνται μιας και είναι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό.

10 σχόλια:

  1. Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ..... ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χορτασε η κοιλια τους τωρα...τι τους νοιαζει για τον φτωχο λαο....ας ερθουν για ψηφους.....εγω προσωπικα τους περιμενω ολους αυτους....κομματοσκυλα!!!ουστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηρθε στην χρυσα προχθες. παλι ψεματα ελεγε. φραγματα θα φτιαξει, δρομους, γεφυρες... αεροδρομια.... ολα θα τα κανει αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαν ιδιωτης μηπως; γιατι σαν κυβερνηση χα..χα..

      Διαγραφή
  4. Προσεξτε; Ο Ελληνας είναι κομμουνιστής μέχρι να χορτάσει. Αναρχικός μέχρι να πάρει καρέκλα. Αθεος μέχρι πριν δευτερόλεπτα να πέσει το αεροπλάνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πρέπει να ακους Ραπτοπουλο!! Σωστοοοοοοςςς!!

      Διαγραφή
    2. ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

      Διαγραφή
  5. ποτε μη ξεχνας "παντα πρεπει να βγαζεις απ τη μεση αυτους που σε θελουν στην ακρη.Σταυρο καλα τα πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ισχύει οτι ο Σηφάκης έχει δώσει χρίσμα στον Βεσκο για να κατέβει για δήμαρχος;;; θα γελάσουμε πολυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ρθει η Ν.Δ και θα μας σώσει όπως όσες φορές κυβέρνησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News