Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Γεωργία Αμπάρη: Καραστροφή παράκτιας περιοχής του ποταμού στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)

"Η συγκυρία μιας συγκεκριμένης πολιτικής δε μπορεί και δεν πρέπει να υπονομεύει το μέλλον μιας ολοκληρης περιοχής"

Αυτή τη στιγμή στην παραποτάμια περιοχή πίσω από το Δασάκι Αριδαίας κόβονται αλόγιστα δέντρα, χωρίς καμιά επίβλεψη, δημιουργώντας σοβαρά προβλήμα οικολογικής καταστροφής. Τη Γη την παραλάβαμε από τους προγόνους μας και οφείλουμε να την παραδώσουμε στους απογόνους μας.

Η συγκυρία μιας συγκεκριμένης πολιτικής δε μπορεί και δεν πρέπει να υπονομεύει το μέλλον μιας ολοκληρης περιοχής. Και με τι πρόσχημα; Και με ποιο κόστος; Ας αναλογιστούμε το βάρος των πράξεων και των παραλήψεων κάποιων.

Βοηθείστε να σταματήσει αυτή η παρωδία και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους πολίτες της Αλμωπίας αυτοί που φταίνε!

Γεωργία Αμπάρη
Δημοτική Σύμβουλος Αλμωπίας








39 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΑΜΠΑΡΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ έχουν τινάξει όλα τα βουνά αλλά το δασαρχείο στηρίζει αδιαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που το κακο να καθαρίσει το ποτάμι. Δεν βλέπατε πως ήταν. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργια αυτά κοβονται νομιμα. Στο δασος προμαχων και γαρεφειου ξερεις ποσοι τονοι κοβονται παρανομα κάθε μερα;; επιλακτικη ευαισθησια λεγεται αυτό. Όμως ξεχασα, από εκει περνετε ψηφουλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ……… ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τι εισαι εσυ κοπέλα μου;; Εισαγγελέας είσαι και λες ότι “να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους πολίτες της Αλμωπίας αυτοί που φταίνε!” πως γνωριζεις ότι ολο αυτό είναι παρανομο πριν σου απαντησουν;;; Μαθε να σεβεσαι τους θεσμους και τις αρμοδιες υπηρεσιες. Δεν είναι ολοι βλακες και εσυ η εξυπνη. Το δασαρχειο ξερει τι κανει, πολύ καλυτερα από εσενα σιγουρα. Βγαλε και καταδικαστικη αποφαση αν θες και όταν ερθεις στην εξουσια κανε το ασπρο μαυρο. Σαν τον συριζα με τον οποιο εκλεχθηκες μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. as mas deiksoyn loipon to eggrafo toy dasarxeioy kai ti akrivos tous epitrepete na kopsoyn kai ti oxi gia na ksekatharisoyn ta pragmata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν φτανει που καθαρισε ο τοπος απο τα αναρχα δεντρα που βρισκονται μεσα στο ποταμι,που δοθηκαν δωρεαν ξυλα σε ανθρωπους που μαλλον δεν ειχαν λεφτα να βαλουν ουτε πετρελαιο αλλα ουτε ξυλα,βρισκεις αφορμη να ακμεταλευτεις πολιτικα το γεγονος για ξυλα που κοβονται παρουσια του δασαρχειου(κοβω και εγω εδω και 3 μερες).οταν παιζει η εθνικη ελλαδος οοταν γεινονται εκλογες,οταν εχει παγωνιες μειον βαθμους ,πανε κατσε στο δρομο που οδηγει στην νοτια,στο βουνο των προμαχων...καιθα δεις ποσα φορτηγα κοβονται λαθραια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΒΟΥΝ...ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

      Διαγραφή
  9. Γεωργία Αμπάρη σήμερα πέρασα από εκεί και είδα την οικολογική καταστροφή. Τα βάζω μαζί σου γιατί με πρόλαβες και ανέδειξες εσύ το πρόβλημα. Θα το έκανα εγώ.
    Λοιπόν, όταν κάποιος είναι ευαίσθητος σε θέματα περιβαλλοντικά, και όχι μόνο, κάποιοι (σαν και αυτούς που σε «μαλώνουν») βγαίνουν και μπουρδολογούν. Κάποιος (ο 4.11) λέει ότι το δασαρχείο ξέρει τι κάνει. Ξεράδια ξέρει και το δασαρχείο και ο Δήμος Αλμωπίας.
    ΥΓ: Τα ξύλα ποιος θα τα πάρει;Και πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιο δασαρχειο?? Πια επίβλεψη??
    Χαχα χα χα χα χα χα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρόχθια κυρία μου, ΠΑΡΟΧΘΙΑ.
    Παράκτια λέμε μόνο για θάλασσα.
    Στο προκείμενο. Άμα είναι να κοπούν και 10 δέντρα για να γίνει μια δουλειά, ας κοπούν. Οι πρόγονοι δεν πρόκειται να παρεξηγηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρσι που πλημμυρισες μόνο τραγουδουσες, "δεν καθαρίζεται, δεν κάνετε δεν ρανετε", τώρα πάλι τραγουδάς. Αλλά έτσι είστε οι συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το χειρότερο δασαρχείο πανελλαδικά είναι της αριδαιας! Καθόλου έλεγχοι εκτώς και αν παίζει τίποτα άλλο. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ. ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ;; Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Γεωργία . Που ακούστηκε πως για να καθαριστεί μια κοίτη ενός ποταμού από κλαδιά και σκουπίδια πρέπει να κοπούν δέντρα που βρίσκονται ανάντι της όχθης στη στάθμη του δρόμου . Και κάτι ακόμα, υπάρχει καποια μελέτη μεταφοράς και αποθήκευσης των κορμών που κόπηκαν? Που βρίσκονται αυτήν την στιγμή οι κομμένοι κορμοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο Γιωργια, μιλησε ο μαλακας συντροφος, και συγνωμη που σε ειπα μαλακα αλλα νομιζα οτι τοξερες.

      Διαγραφή
  16. Νομιζα πως στην εποχη μας δεν υπαρχουν σπιουνοι…… νομιζουν καποιοι με σπιουνιες θα κανουν πολιτικη. Δημαρχε από τη στιγμη που εισαι νομιμος ειμαστε διπλα σου. Οποιος θεωρει ότι για όλα τα δεινα φταιει ο δημος ανηκει σε μια άλλη εποχη του παλαιοκοματισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΩ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΚΤΕΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΛΟΤΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΥΠΟΘΕΤΩ... ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Persi pou plimirise to spiti soy apo dentra fonazes sto dhmotiko symboulio. Telika opws mas volevei ton kathena. O dimos paei na kanei mia swsti doyleia kai kateytheian fonazoun kapoioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΜΠΑΡΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ Η ΟΧΙ;;; ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ. ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ;;; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΕΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 16/11/17 αν συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι τι έχεις να πείς από αυτά που έμαθες ;; εγώ διάβασα και συμφωνώ απόλυτα με το τοπικό συμβούλιο (πιστεύω και η Αμπάρη) το οποίο αποφασισε καθαρισμό κλαδιών,,, πάνε μια βόλτα να δεις και να δούμε τη συμπέρασμα θα βγάλεις

      Διαγραφή
  20. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΦΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΖΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ν αγιασει το στομα σου αδελφε, σημερα ολοι οι υπαλληλοι ψωνιζαν στο παζαρι, στ αρχιδια τους οι υπηρεσιες κρατος μπουρδελο οποιος θελει φευγει απ τη δουλια του και βγαινει για ψωνια, αντε λοιπον συριζαια με δηθεν κοτσια, αντε κανε κανα τετοιο θεμα αν εχεις τη δυναμη, αλλα ολοι το ιδιο ειστε, ολα τα κολοκοματα δημιουργησατε ενα δημοσιο για τον που...

      Διαγραφή
  21. ρε εισται τρελοι αυτα γινονται με αλλο τροπο τα κοβει ο δημος και τα δινει στις απορες οικογενειες και οχι να το ξερουν και να τα κοβουν μονο η δικη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα που καθαρίζουν τα ποτάμια, δεν κόβουν δέντρα, διότι συγκρατούν νερό και χώμα, αλλά καθαρίζουν τα κλαδιά, τα σκουπίδια τα μπάζα. Αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες είναι οικολογική καταστροφή. Η υπόλοιπη Ελλάδα που κάνουν μελέτες, εκθέσεις κτλ είναι ηλίθιοι και εσείς της Αριδαίας οι έξυπνοι? Σας πείραξε η κα Αμπάρη γιατί παλεύει για την αλήθεια, γιατί είναι η μόνη από όλους αυτούς που "εχουν την καρέκλα και παλεύουν να την κρατήσουν", δίνοντας τα δέντρα τάχα στους κατοίκους? Η Αμπάρη κατέβηκε για το καλό του τόπου και προσπαθεί πολύ η κοπέλα πηγαίνοντας ενάντια σε όλους αυτούς "της καρέκλας". Γιατί δε βγηκε ανακοίνωση κάπου να πάνε όλοι οι κάτοικοι να κόψουν και όχι μόνο αυτοί που έχουν ψήφους. Και από όσο είδα εκεί, δεν ήταν αυτοί που πραγματικά δεν έχουν να φάνε ή να πληρώσουν το πετρέλαιο τους. Το δασαρχείο και ο Δήμος εμφανίστηκε χτες το μεσημέρι αφού άρχισαν τα όργανα. Και ας βγουν οι αποφάσεις τους στο διαδύκτιο για να δούμε επιτέλους ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Οι υπηρεσίες όλες καθόντουσαν στα γραφεία τους και μόνο όταν κινητοποιήθηκε η κα Αμπάρη άρχισαν να κουνιούνται. Όσο για τα βουνά που λέει κάποιος πιο πάνω, εκεί είναι καθαρά ευθύνη του Δασαρχείου και μόνο. Διάφορα ακούγονται το πως κατεβαίνουν τα ξύλα και ποιοι τα κόβουν. Κάντε καταγγελίες στις Υπηρεσίες έστω και ανώνυμα. Έχουν υποχρέωση για έλεγχο. Και αν νομίζετε ότι δε σας καλύπτουν εδώ, κάντε καταγγελία στα κεντρικά τους και τότε θα κουνηθούν όλοι από τα γραφεία τους. Μπράβο κα Γεωργία Αμπάρη. Νοιάζεστε για τον τόπο σας και το έχετε δείξει πολλές φορές. Μακάρι να ήταν κ οι υπόλοιποι σαν και εσάς. Ένας κούκος όμως δε μπορεί να φέρει την άνοιξη. Η Αλμωπία και οι κάτοικοι είναι άξιοι της μοίρας τους. Λυπάμαι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όταν όμως ευχήθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν και δίνουν τα ξύλα αυτά σε άπορες οικογένειες να τους σκοτώσουν κ να πέσουν στα κεφάλια τους?? Είναι σουργελο ! Απλά τα πράγματα!

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ???ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛ ΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ,ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ Τ ΔΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΛΙΓΑ ΞΥΛΑ,ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΖΑΠΑ

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    4. την έχω για πιο σοβαρή . αν γινόταν όμως κάποιο ατύχημα ποιος θα την πλήρωνε; ο δήμος ή το δασαρχείο;

      Διαγραφή
    5. Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook!

      Διαγραφή
  23. ΑΜΠΑΡΗ ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΨΗΦΟΘΥΡΑς ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΗΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΡΗΚΑ ΤΟΥ/???ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΔΑΣΟς ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΧΕΙς ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ?ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟς ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΕΧΕΙς ΠΑΕΕΙ?ΟΙ ΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΧΕςΙ ΠΑΕΙ?Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΗΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ?ΜΙΛΑς ΚΙΟΛΑΣ??ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝΕ,ΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ,ΜΙΑΛΤΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκοτώνουν κ πολλά Ελάφια κάποιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άρμεγε και κούρευε χεζε και πασαλειβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιωργία μου γιατι εκτίθεσε κοπέλα μου? ποιος σου τα λεει αυτα? ποιος σου λεει το πως πρέπει να κινησε? μην ακους τα Κουφοντινάκια κοπέλα μου, καμένα χαρτιά ειναι κοπέλα μου, και το λέω με πόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αμπαρη πολυ ακυρο αυτο που εκανες,αν ηξερες δε θα μιλουσες ,στα περισοτερα χωρια της περιοχης που εχουν ποτεμια εχει γινει αυτο τα προηγουμενα χρονια,εσυ τωρα καταλαβες οτι καθαριζονται τα ποταμια???τωρα που εγινε μπροστα απο το σπιτι σου??/ωραια δ συμβουλος εισαι ,μμονο οτι γινεται μπροστα απο το σπιτι σου βλεπεις,περιμενε να ξαναβγεις,νομιζεις οτι εισαι πανω απο ενα δημο ενα δασαρχειο η πανω απο το τοπικο συμβουλιο?ενταξη κυβερηση ηστε αλλα χαλαρωσε λιγο απο την εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυο χρόνια πέρασαν από εκείνη την καταστροφική μέρα....εύχομαι να μην ξανασυμβεί....γιατί δεν είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε,εμείς ως πολίτες ας φροντίζουμε να προσέχουμε αυτά που μας αναλογούν και από την αλλη ας ελπίσουμε και ο Δήμος την επώμενη φορά να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.... Κείμενο απο την κυρια αμπαρη κυρια .....χαχαχα να τρελενεσε με λενε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω.. Ανάρτηση της(κυριας) τσιριζα απο το fb..Το θέμα ειναι ποιος προσπαθη μέσω τιςΑμπαρη να προκαλέση χαμό.... Εεεεεεε.. Κυρια αμπαρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News