Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού καθαριότητας από το Δήμο Καλαμαριάς στο Δήμο Σκύδρας

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδης

Τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη υποδέχθηκε στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι: Θεμιστοκλής Κρητίδης, Μιχάλης Μέγας, Μάγδα Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρυσαφίδης, Γιάννης Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Γιώργος Σουρουτζίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νίκος Χατζηιωαννίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μαρία Γιακαμόζη, Χαράλαμπος Γεραντίδης, Αθανάσιος Σπανός, Χρίστος Μακρίδης και τα στελέχη: Κώστας Σεϊτανίδης Προϊστάμενος κίνησης και συντήρησης οχημάτων Δήμου Καλαμαριάς, ο Διευθυντής Δήμου Σκύδρας Στάθης Καστερίδης κι ο Προϊστάμενος περιβάλλοντος Δήμου Σκύδρας Βασίλης Καρυπίδης.


Η επίσκεψη εντασσόταν στο πλαίσιο της συνεργασίας των Δήμων για αλληλοενημέρωση, ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειριών και υποστήριξης πάνω σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης κι ανάπτυξης, η οποία συνεργασία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει ως αφετηρία την αρχή της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Απόρροια της συνεργασίας αυτής είναι, εν προκειμένω, η δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού καθαριότητας από το Δήμο Καλαμαριάς στο Δήμο Σκύδρας και η υπογραφή των αντίστοιχων συμβολαιογραφικών πράξεων, δηλαδή, ενός πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων, ενός φορτηγού ανατρεπόμενου, ενός απορριμματοφόρου, ενώ έπεται η παραχώρηση ενός σαρώθρου.


Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς ευχαρίστησε για την υποδοχή και για τη φιλοξενία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της συνεργασίας των δύο Δήμων.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, με τη σειρά της, ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Καλαμαριάς και τον φίλο Δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη για τη δωρεά του εξοπλισμού που αποδεικνύει ότι η συνεργασία των Δήμων Καλαμαριάς και Σκύδρας εισέρχεται σε νέο πρακτικότερο επίπεδο κι αποτελεί πράξη αυτοδιοικητικής και συναδελφικής αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News