Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Χαμόγελα και θετικά μηνύματα στην παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας - Ο κόσμος γυρνά την πλάτη στις στείρες αντιπαραθέσεις

Την ίδια στιγμή, «διαφωνούντες» που κατείχαν σημαντικές θέσεις τα πρώτα δύο χρόνια, δεν έχουν αιτιολογήσει μέχρι σήμερα τους λόγους για τους οποίους βγήκαν… στο αντάρτικο αμέσως μετά τον ανασχηματισμό!

Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο στέλνει η Νέα Δημοκρατία με κάθε ευκαιρία.

Είναι ενδεικτικό, ότι ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ηλίας Πλιόγκας παρέστη στους εορτασμούς για την Απελευθέρωση της Αριδαίας και στήριξε ανοιχτά τον Δήμαρχο, σημειώνοντας ότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή, ενώ παράλληλα σε συζήτηση έκανε και μία πρόβλεψη: «Ο Δημήτρης Μπίνος θα επανεκλεγεί Δήμαρχος με ποσοστό 62%».


Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Δήμαρχος έχει καταφέρει παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στο συνδυασμό του με τις αποχωρήσεις ακόμα και στελεχών που αξιοποιήθηκαν σε κορυφαίες θέσεις την πρώτη διετία, να συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του αφήνοντας την παραπολιτική σε άλλους και μένοντας στην ουσία και στα έργα.

Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Δημάρχου είναι πλέον φανερή, καθώς έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε τα πρώτα χρόνια της δημοτικής περιόδου και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υλοποιηθούν σημαντικά έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί τόσο για την πόλη της Αριδαίας, όσο και για τα χωριά.

Την ίδια στιγμή, «διαφωνούντες» που κατείχαν σημαντικές θέσεις τα πρώτα δύο χρόνια, δεν έχουν αιτιολογήσει μέχρι σήμερα τους λόγους για τους οποίους βγήκαν… στο αντάρτικο αμέσως μετά τον ανασχηματισμό. Η ίδια η κοινωνία δεν έχει κατανοήσει τι άλλαξε στο τρόπο άσκησης διοίκησης μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, που βρέθηκαν απέναντι.

Πάντως ο Δήμαρχος δείχνει αποφασισμένος να μην υποκύψει σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μιας και αντιλαμβάνεται ότι οι πολίτες ζητούν λύσεις στα προβλήματα και δεν ενδιαφέρονται για τις εσωκομματικές αναταράξεις. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι η παράταξή του θα είναι παρούσα και στις επόμενες εκλογές, όπου ο κόσμος θα κρίνει το συνολικό έργο από το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας.

33 σχόλια:

  1. Την Νέα Δημοκρατία στην Πέλλα την εκφράζουν τα Θεσμικά της όργανα που είναι ο Πρόεδρος της Νοδε Πέλλας, ο Βουλευτής της, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τα εκλεγμένα μέλη της ΝΟΔΕ, των ΔημΤΟ και οι κατά σειρά εκλεγμένοι σε θεσμικούς ρόλους. ΔΕΝ την εκφράζει κανείς άλλος διορισμένος σε χαμηλότερες και έξω από την Πέλλα θέσεις. Στην ΝΔ έχουμε καταστατικό και κανονισμούς και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αυτοανακυρήσεται σε κάτι άλλο από αυτό που είναι. ΝΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΠΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ (ΕΛΕΟΣ...) ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ....

      Διαγραφή
    2. μην στεναχωριεσαι νικο. ο βουλευτησ στηριζει φουλ μπινο δημητρη και τον εχει βοηθησει πολυ με τα κονδυλια που εξασφαλισε σε συνεργασια με την δημοτικη αρχη. εσυ μην χολοσκασ. ο καρασμανησ ξερει να στηριζει τον νομο του.

      Διαγραφή
    3. Νίκο ξε-καβάλα, τα πράγματα έχουν αλλάξει και εσύ ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα. Δεν αρκεί μόνο να αναφέρεσαι στην «Αγαπημένη» Αλμωπία, οφείλεις και να την σέβεσαι. Εκτός και αν μας θεωρείς τίποτα ιθαγενείς που θα πρέπει να θαμπωνόμαστε με γλυκανάλατες αναρτήσεις σου σε επετείους μας και από την άλλη να παίζεις υπόγεια πολιτικά παιχνίδια σε ένα γήπεδο που δεν έχεις καμία θέση. Έχε υπόψη σου μόνο ότι τα δικά σου λάθη άλλος μπορεί να τα πληρώσει στο τέλος.

      Διαγραφή
    4. στον 6:45... οι καταρες είναι προσωπικό σας θεμα αν υπάρχουν, το με ποιόν θα πίνω εγώ καφέ είναι δική μου επιλογή, όπως το ότι μπορώ να πιώ με όλους γιατί ο φίλος σου που έγινε εχθρός σου δεν είναι απαραίτητα και δικός μου. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό δεν φταίω εγώ. ΝΘ

      Διαγραφή
    5. στον 10:11... ξεκαβαλάνε αυτοί που έχουν καβαλήσει άρα εγώ και να θέλω δεν γίνεται, πάμε όμως παρακάτω...
      Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως η Αλμωπία είναι η Αγαπημένη μου για δικούς μου προσωπικούς λόγους όπως πχ συγγενικούς με πολλά και αγαπημένα ξαδέρφια. Δεν είναι μόνο πολιτικοί οι λόγοι αλλά όπως φαίνεται δεν με γνωρίζεις τόσο καλά άρα δεν σε αδικώ... Θέση στο γήπεδο δεν μου έδωσες εσύ που σίγουρα δεν παίζεις καν μπάλα αλλά οι 240 Νεοδημοκράτες από όλη την Ελλάδα που με εξέλεξαν στην πολύ τιμητική θέση της Πολιτικής Επιτροπής όταν άλλοι φιλούσαν κατουρημένες ποδιές για να την πάρουν και ακόμη ψάχνουν την ψήφο τους στην κάλπη. Τέλος μην αγχώνεσαι για τους άλλους, άσε τους να αγχώνονται μόνοι τους... μην σε πιάσει και κατάθλιψη που δεν την βλέπω και πολύ μακρυά. ΝΘ

      Διαγραφή
    6. Είπε ο «προσγειωμένος» και μετριοπαθής Ν.Θ. και αμέσως μετά έτρεξε να γυαλίσει την κάρτα-βιογραφικό στο προφίλ του φου-μπου με όλες τις ιδιότητες που είχε τα τελευταία 7 χρόνια στη ΝΔ. Προσπαθώ να θυμηθώ μόνο κάποιο άλλο στέλεχος με τόση «μετριοπάθεια» στο προφίλ του. Στην Ελλάδα δεν είμαι σε θέση να ξέρω, στον νομό όμως σίγουρα δεν έχω δει άλλο.

      Διαγραφή
    7. Αυτή την γυαλίζω μέρα παρα μέρα...
      1η ερώτηση που φυσικά δεν έχεις κότσια να απαντήσεις: γιατί δεν το γράφεις επώνυμα ; τι φοβάσαι ;
      2η ερώτηση: εσύ έχεις κάτι να γυαλίζεις ;
      3η ερώτηση: γράφοντας ανώνυμα αισθάνεσαι πολύ άντρας η σκέφτεσαι τώρα που είναι απλό να αλλάξεις φύλο...

      Δεν έχεις τα αρ@*&^ που χρειάζονται για να πεις αυτά που πιστεύεις επώνυμα, ποτέ δεν τα είχες, γράψε ότι θέλεις... αν θυμάσαι στο είχα ξαναπεί αυτό μπροστά σε πολύ κόσμο. ότι και να γράψεις μια ζωή μόνος σου θα είσαι με το τσιράκι σου. Αν υπήρχαν κάποιοι που δεν σε ήξεραν τώρα θα σε μάθουν κι αυτοί. Τέλος

      Διαγραφή
    8. για να καταλαβω στους απο πανω βλεπω εσωκοματικο πολεμο; μια ζωη δηλαδη ρεζιλικι η δεξια γι αυτο την εκανα με ελαφρα....

      Διαγραφή
    9. Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι, ωστόσο επώνυμε κύριε Ν.Θ. το σχόλιό σου αυτό είναι τυχαίο ότι μοιάζει με το ύφος του τελευταίου “ανώνυμου” που μιλάει για σκουλήκια και αλλαγές φύλου; Άρα είναι εύκολο ακόμα και για σένα να γίνεσαι όποτε σε συμφέρει επώνυμος και όποτε δεν σε συμφέρει να γίνεσαι ανώνυμος.

      Διαγραφή
  2. Ο κοσμος γύρισα την πλάτη στα συμφέροντα έπρεπε να γράψεις. Για το συμφέρον και την καρέκλα τα κάνουν όλα. Ευτυχώς ο Μπινος δεν υπέκυψε. Γι αυτό θα ξαναβγεί δήμαρχος. Γιατί τους έστειλε σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά ο ΝΘ και ο προϊστάμενος Διον.Στ. δεν σας θέλει ρε φίλε.Πόσο δυνατά να πάτε αφού δεν σας στηρίζουν αυτές οι στελεχάρες της ΝΔ;

      Διαγραφή
    2. Ο Σταμενιτης στελεχαρα; χα..χα..χα.. υπαρχει αυτος; με τον χουσογλου και τρεις και ο κουκος

      Διαγραφή
    3. ΣΤΑΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ...........................

      Διαγραφή
    4. κάποτε ξεκίνησε καλά ο Διονύσης στο δρομο δυστηχως χάθηκε, κακές παρέες λάθος κινησεις κοντή μνήμη; με το να εμφανίζετε στα εκκλησάκια στο παραπέντε δεν τον καταξιώνει σαν υποψήφιο, νομίζω τελείωσε και το αποδεικνυουν οι τελειωμένοι που κάνει παρέα.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΛΙΟΓΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ (ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΛΕΥΚΑ Ή ΤΑ ΑΚΥΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΝΔ Ο ΜΠΙΝΟΣ;; ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Η ΝΔ ΤΟ ΧΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ακόμα η μαμά σου σου λεει να γράφεις σχόλια για να γίνεις αντρας;...αλλα της ειπα να σου μάθει.

      Διαγραφή
    2. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ 3.43 ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΣΚΕΥΟΣ ΗΔΟΝΗΣ" ΣΟΥΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΙΓΑΝΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΝΘ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ..... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ...... ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ (ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΕΔΩ ΡΕ. ΠΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΞΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ;;; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!! ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΑΤΣΗΣ ΒΕΣΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατι ακουσα οτι ο βεσκοσ θα κατεβει για δημαρχοσ μονο και μονο για να παρει πισω την αδικη αποφαση του μπινου να καταργησει την δημοτικη αστυνομια. δεν μπορει να την δεχτει τετοια αδικια.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αααα στα διάλα ρε νθ μας τα χεις κάνει καρπούζια με τα κόμπλεξ σου .αντε τραβα πιες κανα καφε πικρο με χουρσογλου και βεσκο.το μονο που πετυχαινεις ειναι να επιβεβαιωνεις εκεινον που σε αποκαλει ταμτακο.και τελικα εισαι μεγαλος ταμτακος.καλα τα ειπε ο πλιογκας .τουλαχιστον αυτος ειναι αρσενικος.ο μπινος θα βγει ξανα δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή απ ότι φαίνεται όσοι γράφετε εδώ σχόλια έχετε ένα θεματάκι ας το κάνουμε πιο λιανά...
    Είδατε πουθενά στο δικό μου σχόλιο να αναφέρω κάτι σχετικό με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο ;;; Είπα εγώ κάτι που να δείχνει ότι παίρνω θέση στην διαμάχη ;;; Αναφέρθηκα ξεκάθαρα στην παράγραφο που εμφανίζεται να εκφράζει την Επίσημη ΝΔ στην Πέλλα. Είπα εγώ ποιος θα είναι Δήμαρχος η όχι. Ξεκαθάρισα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμφανίζει κάποιον ως κάτι που δεν είναι. Το δικαίωμα αυτό μου το δίνει η θέση που έχω και δεν μου την χάρισε κανείς. Μόνο ο Αρχηγός της ΝΔ μπορεί να μου αφαιρέσει τον λόγο και κανείς άλλος ! Όταν ξαναδιαβάσετε το μάθημα σας ανώνυμα παπαγαλακιά τα ξαναλέμε, γιατί όπως βλέπετε εγώ απαντάω σε όλα και ειδικά στα ευπρεπή σχόλια ! και για να μην νομίζει κανείς ότι το αποφεύγω η ΝΔ αποφασίζει αν θα δώσει χρίσμα και σε ποιόν και ΝΔ σήμερα σημαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κόσμος αποφασίζει ποιόν θα ψηφίσει... Δήμαρχο δεν εκλέγω εγώ η κάποιος άλλος μεμονωμένα είτε ζει στην Αλμωπία η όχι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενα πραγμα στη ζωη του ειπε σωστο εκεινος ο σηφακης.οντως εισαι μεγαλος ΤΑΜΤΑΚΟΣ ρε ΝΘ.πολυ μεγαλος Τ Α Μ Τ Α Κ Ο Σ .

      Διαγραφή
    2. εσύ πάλι γιατί δεν μου το λες από κοντά...
      τι φοβάσαι ; για να δούμε πόσα αχλάδια χωράει ο ...

      Διαγραφή
    3. αυτο ελειπε Νικολακη να επιλεγεις εσυ, κ εσυ Βαφειαδη μην ασχολησε με γραφικους που δεν τους ξερει η γειτονια τους, αρκετα τους εκανες μαγκες

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. :D

      Διαγραφή
  11. ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΟΛΟΙ ΡΕ
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΝΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News