Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Τοποθετήθηκε η νέα περίφραξη στη νέα παιδική χαρά της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Τοποθετήθηκε η νέα περίφραξη

Συνεχίζονται οι εργασίες για τη δημιουργία παιδικής χαράς και πάρκου στην περιοχή κοντά στην πολεοδομία και συγκεκριμένα στο οικοδομικό τετράγωνο 81Α της Αριδαίας.

Πλέον, τοποθετήθηκε η νέα περίφραξη, ενώ η συγκεκριμένη μελέτη αφορά στην διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου στο οικοδομικό τετράγωνο 81Α.

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν πρότυπα πολυπαιχνίδια, δάπεδα ασφαλείας, καθιστικά, διακοσμητικά φωτιστικά εναρμονισμένα με το περιβάλλον, για έναν ασφαλή τόπο παιχνιδιού όπου τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν έντονη κοινωνική δράση.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 

















7 σχόλια:

  1. λετε την επομενη φορα να ξαναεκλεγει ο μπινοσ μονο απο την αριδαια? μπαααααααα.θα πεσει μαυρο απο τα χωρια τα υποτιθεμενα δικα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε δήμαρχε με τα ίδια σου τα χέρια μπήκε η περίφραξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δούμε και στα υπόλοιπα πάρκα έργα γιατί προς το παρόν είναι σκουπιδοτοποι με ακαθαρσιες αδεσπωτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ρε Μπινο σε παραδεχομαι, αλλα βαλε χερι τους γυρω σου γιατι καποιοι σκαβουν τον λακο σου.....και ας φωτογραφιζοντε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός δεν ξεχνά τι
      σημαίνει παιδική χαρά. Θα
      Έχετε τηψεις για τα φτωχά
      Παιδάκια που δεν έχουν.

      Διαγραφή
  5. Πραγματικά παιδική χαρά
    σε Αρχάγγελο περικλεια Λαγκαδια
    Εχει άξια και πειανει τόπο αφού
    εκεί υπάρχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε δεν γλυτώνεις από αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News