Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Αριδαία: Άλλαξε όψη το πεζοδρόμιο στην οδό Ταγματάρχη Χαϊλή, με πλακόστρωση και νέο φωτισμό

Δείτε φωτογραφίες

Τοποθετήσαμε τα καλαίσθητα φωτιστικά σώματα στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας (οδός Ταγματάρχη Χαιλή) μετά τις εργασίες πλακόστρωσης του πεζοδρομίου.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας






4 σχόλια:

  1. dimarxe ola kala ala den kai sta xoria pou exous spasi oles i lampes kai ta perisotera fotistika exoun pesi apo kaki topo8etisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΑΡΑΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ "ΚΑΛΛΟΠΙΣΤΙΚΟΣ" ΦΩΤΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα φωτιστικά στου Τοξίδη είναι αιώνες τώρα σε κακό χάλι.Πότε ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και που είσαστε αστέρια αρχιτέκτονες και μελετητές.
    Υπάρχουν και φωτιστικά, πινακίδες, σήματα τροχαίας και σηματοδότες που μπορούν να στηριχτούν στους διπλανούς τοίχους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι είναι ΟΛΑ καρφωμένα στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα κάθε 3-5 μέτρα πεζοί, καροτσάκια παιδικά και αναπηρικά να κάνουν σλάλομ για την αποφυγή τους.
    Κατά τα άλλα μπράβο σας και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News