Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

«Στο κεφάλι σας μ@λ@κες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης

Νέα πολιτικά ήθη από την Δημοτική Σύμβουλο Αλμωπίας της αντιπολίτευσης Γεωργία Αμπάρη, η οποία ανέρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο faceboook ένα βίντεο που σίγουρα την εκθέτει.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που λίγο μετά η ανάρτηση κατέβηκε από τον λογαριασμό της, όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης που μας έστειλε το επίμαχο βίντεο.

Συγκεκριμένα, η κ. Αμπάρη παρακολουθώντας τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας και διαμαρτυρόμενη έντονα, ανέρτησε βίντεο στο οποίο ακούγεται η φράση «στο κεφάλι σας μ@λ@κες», απευθυνόμενη προφανώς στους ανθρώπους που υλοτομούν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.
.

18 σχόλια:

  1. κ.Βαφειάδη σας παρακαλώ να είστε πιο κόσμιος και σταματήστε την λάσπη και τα εχθρικά κείμενα δεν βοηθούν κανέναν, μη γίνεστε χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;;;; Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;;;;; ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ;;;;;; ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ…

      Διαγραφή
    2. Αντί να απαντάς με τον τρόπο αυτό σε παρακαλώ να πας στο δασάκι και αν σου αρέσει η εικόνα τότε να ανταλλάξουμε απόψεις. Προς το κ. Βαφειάδη αναφέρθηκα να μην είναι διχαστικός, ο καθένας μας ξέρει τι του γίνετε, είναι άδικο για να μη πω αλήτικο να παίζουμε με τον πόνο των λιγοστών συμπολιτών μας που πήγαν να κόψουν ξύλα για να ζεσταθούν. σε πληροφορώ φίλτατε 2:22 τα πιο πολλά ξύλα δεν πήγαν για σόμπες οικονομικά αδύναμων. Ρωτήστε την δομή του δήμου για υποστήριξη των οικονομικά ασθενέστερων

      Διαγραφή
    3. "ποιο κοσμιος" και "λασπη"; η μαλακια σας δεν εχει τελος, θαλεγα η αγαμια σας, αλλα ειμαι κοσιος, πραγματα και θαματα δικα σας, αναρτημενα απο σας και σας φταιει ο Βαφειαδης; ελεος κολοπαιδα ελεος.

      Διαγραφή
  2. SYGXARITHRIA GIA TO HTHOS SAS. EISTE KAI EKLEGMENH. MPRABO SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ποιους απευθύνεται η κυρία; Στους μεροκαματιάρηδες;; Έχουν πέσει στο κεφάλι της τα μέτρα που ψηφίζει το αφεντικό της στη Βουλή. Εχουν καταστρέψει τις επόμενες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια αντικειμενικη ειδηση δε θα δουμε?εσυ με τον μπινο στο αλλα αντιπολιτευση.δημοσιογραφοι ειστε εσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΙΧΑΖΕΙ Η Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ολα φταιει ο βαφειαδησ. ακομα και για αυτα που λενε οι ιδιοι τους...... θα μας τρελανουν οι συριζαιει.........

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν η ζωη τελικα επιστρεφει συμπεριφορες, πολυ φοβαμαι οτι μερικοι την εχετε γαμησει, προς 2.20 με αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΒΛΗΜΑ !!! ΜΑ ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ !!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ !!! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗΚΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ,ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ???ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ,ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ .ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ??ΑΜΠΑΡΗ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΕΧΕΙΣ Η ΡΕΥΜΑ ΖΕΣΤΕΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΗΚΟ ΣΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δημαρχε συνεχισε το εργο σου,ολος ο κοσμος βλεπει τη διαφορα, τα πεζοδρομια τελεια, η πλατεια Αγγελη Γατσου πανεμορφη η πλατεια στα ψαραδικα ομορφενε εφυγε η βρωμα τα σκατα απ τα σκυλια, απορω πως κανεις δεν ασχολιοταν με την καθημερινοτητα, ασχετως παντως απ τη δουλια σου να γνωριζεις οτι ολοι δεν εκτιμουν αυτα που κανεις, ο κοσμος ειναι μιζερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News