Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα "έσπασε" στον Νίκο Βέρτη (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι από τους αγαπημένους της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μπορεί φέτος να μην βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γεμίσει το πρόγραμμά της με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες, έβαλε στόχο να ολοκληρώσει τις σπουδές της και φυσικά δεν ξεχνά να κάνει τις επίσημες εμφανίσεις της και να τιμά αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο Ύτον. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι από τους αγαπημένους της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα του με την Demy και διασκέδασε με την παρέα της, ως τις πρώτες πρωινές ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News