Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Τιμήθηκε στην Αριδαία ο οπλαρχηγός του Πόντου Παύλος Τσαουσίδης (ΦΩΤΟ)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε. Δήμου Αλμωπίας

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Ροζαλίας Γαβριηλίδου και του Θεοφάνη Μαλκίδη «Η βιογραφία του οπλαρχηγού του Πόντου Παύλου Τσαουσίδη», πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας.

Το βιβλίο για τον οπλαρχηγό του Ποντιακού Αντάρτικου Παύλο Τσαουσίδη αποτελεί συμβολή στην ανάδειξη του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στο μαζικό έγκλημα, αγώνας ο οποίος όχι μόνο συνέχισε την αντιστασιακή παράδοση του Ελληνικού λαού ενάντια στη βία, την εξαφάνιση και την καταπίεση, αλλά έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους να επιβιώσουν.

Συμμετείχαν οι Θεοδωρίδης Γιάννης, στο τραγούδι του Παύλου Τσαουσίδη σε στίχους Αναστασίας Μαχαιρίδου και Παύλος Ματζερίδης στη λύρα, ενώ αποδόθηκε από χορευτές ο χορός Σέρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε. Δήμου Αλμωπίας.























1 σχόλιο:

  1. "Θερμα συγχαρητηρια" στους "φιλιστορες" συνδημοτες μας που τιμουν τετοιου ειδους εκδηλωσεις... "Μπραβο" στα σωματεια και στα υπεροχα γλεντια που διοργανωνουν! Τα "σουβλακια" εχουν παμερισει εντελως της εννοιες της αυτοθυσιας και του ηρωισμου... Ελλαδιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News