Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ όλες τις βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε τις βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας, μετά τους αγώνες πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου 25 και 26 Νοεμβρίου 2017:







7 σχόλια:

  1. Τρένο η ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ άντε γεια γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βαθμολογια στην Α'{2ος ομιλος} ειναι σαν τα πλαστα πενηνταρικα που χρησιμοποιουν οι παραχαρακτες για να ξεγελασουν υπερηλικες περιπτεραδες και ψιλικατζηδες. Ο λυκος στην αναμπαμπουλα χαιρεται λεει η παροιμια. Ετσι λοιπον η Νικη Αξου ειναι πρωτη αφου της χαρισαν 3 βαθμους που σε καμμια περιπτωση δεν δικαιουταν στο ματς με την Ποντιακη Νεολαια. Η νεανικη ομαδα της Κρ.Βρυσης τους επαιζε σαν την γατα με το ποντικι και εδειξε οτι ειναι η κορυφαια ομαδα της κατηγοριας. Κλοπη δηλαδη μερα μεσημερι απο αθλιους διατητες. Στο ποδοσφαιρο ομως ετσι ειναι τα πραγματα. Και σαν να δεν εφτανε μονο αυτο, ειδαμε τον ποδοσφαιριστη της Αξου και γιο του προεδρου της μετα την επιτευξη του πλαστου γκολ {μαρς φαουλ} να βγαζει την φανελα και μπροστα στα ματια διατητη και βοηθου να πηγαινει στην κερκιδα οπου ηταν γεματη απο γονεις και παιδια και να λεει την φραση: << αντε γ@μηθητε τωρα μουν@πανα >>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται πονεσε πολυ το γκολ στο τελος και σου δημιουργησε ψευδαισθησεις φιλε απο κρύα βρυση. Κι επειδη ευτυχως υπαρχει το βιντεο φαίνεται ξεκαθαρα οτι φαουλ υπαρχει μονο στη σφαίρα της φαντασιας σου, οσο για τη γατα και το ποντικι που αναφερεις η ομαδα σου σαφως και ειναι πολυ καλη κ μπορω να σου πω η καλυτερη αντίπαλος μας ως τωρα αλλα ησασταν καλοι μονο στο πρωτο ημιχρονο και δυστυχως σ έναν αγωνα υπάρχουν δυο ημιχρονα, οι πολλες και κλασικες χαμενες ευκαιριες της αξου τα λενε ολα!! Θα μπορουσες να χάνεις απο πολυ νωριτερα, καλη συνέχεια!

      Διαγραφή
  3. αντε ρε κοιμισμενε 11:49 που συγκρινεις τις βουρτσες με τις πουτσ@ς. τι κοινο μπορει να εχουν η ποντιακη νεολαια της ποιοτητας με την νικη αξου της κακομοιριας; και μια που ειδες το βιντεο που επικαλεισαι μηπως πρεπει να μαθεις οτι η ανατροπη του γατσου στο 12' ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας που διδασκεται στα σεμιναρια της διατησιας; οι "βουτες" του χαρμανα μηπως και τσιμπισει ο βλαξ διατητης και βοηθος δεν τιμωρουντε με κιτρινη; ο καραγκιοζης σκορερ σας που πηγε προς την κερκιδα και εβρισε μπροστα στα ματια σου τα παιδακια με τους γονεις τους μηπως αντι κοκκινη καρτα ο ταγκαλιδης επρεπε να του δωσει και επαινο; αντε πανε για υπνο και βουλωστο, γιατι θα ξαναγυρισουμε πισω τον χρονο και θα σας κανουμε να ξεβρακωνεστε πριν το ματς και να φευγετε απο το γηπεδο ξημερωματα με συνοδεια οπως παλια. και αν το θελεις μπορεις να μου το ζητησεις και θα σου κανω το χατηρι στον β' γυρο μεσα στο κωλοχωρι σου μπασταρδακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εδώ μέσα κλαρίνο θα κανείς βλάκα από την κρύα βρύση , θα τα πιεις ολαααααα

      Διαγραφή
    2. Οντως πονεσε πολυ!!!! Βρισε ανώνυμα οσο θες...

      Διαγραφή
    3. Ο σκόρερ του 3-2 σε γλεντησε γιατι δε μασαει απ'το τσιγγανοχωρι σας

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News