Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Δώρα Ζέμπερη: Στη ΓΑΔΑ ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία

Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι έχουν στα χέρια τους τον άνθρωπο που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τον βασικό ύποπτο. Τον άνθρωπο που θεωρούν ότι σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη στο Δεύτερο Νεκροταφείο.

Από το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί από το πρωί έκαναν τρεις προσαγωγές υπόπτων. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον βασικό ύποπτο, τον άνθρωπο που χτύπησε 14 φορές με το μαχαίρι την άτυχη εφοριακό.

«Μίλησε το κινητό»

Οι πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο για έναν Έλληνα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ακολουθώντας το ίχνος του κινητού που φέρεται ότι αφαίρεσε από την άτυχη 32χρονη.

Το κινητό εξέπεμπε σήμα για ώρες μετά την άγρια δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Τα ίχνη από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας οδήγησαν στην περιοχή της Ομόνοιας. Εκεί εστίασαν τις έρευνες οι αστυνομικοί.

Για ημέρες συγκέντρωναν στοιχεία. Έκαναν έρευνες σε γνωστά καταστήματα όπου κλέφτες και διαρρήκτες προσπαθούν να “ξεφορτωθούν” τα κλοπιμαία. Εκεί φαίνεται ότι βρήκαν την άκρη του νήματος. Από μαρτυρίες και περιγραφές οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

Ο δράστης αρχικά φαίνεται ότι είχε εντοπιστεί σε πλάνα από κάμερες σε περιοχή κοντά στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Σε ένα σημείο απ’ όπου φαινόταν να έχει βγει από την πίσω μάνδρα του νεκροταφείου και στη συνέχεια να έχει διασχίσει τις ράγες του τρένου.

Έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν για πρώτη φορά τον ύποπτο. Ωστόσο οι εικόνες δεν ήταν πολύ κατατοπιστικές και οι αστυνομικοί κινήθηκαν με βάση το ίχνος του κινητού στα πέριξ της Ομόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News