Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Έδεσσας: Αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Σόντρας

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου θέλησε να απαντήσει, ωστόσο όπως είπε δεν θέλει να τοποθετηθεί από τη στιγμή που αποχωρεί ο κ. Σόντρας από την αίθουσα

Αποχώρησε από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Σόντρας, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να κάτσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών μιας και βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση.

Ο λόγος είναι όπως είπε ο ίδιος, ότι ενώ αθωώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αυτός και η πρώην διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμά της για αναίρεση της απόφασης, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η απόφαση «συνιστά πολιτική σκοπιμότητα».

Επιπλέον, ο κ. Σόντρας ανέφερε πως «έχουν υπάρξει καταλογιστηκές πράξεις και σε άλλες περιπτώσεις στο Δήμο και η Δημοτική Αρχή δεν άσκησε αίτηση αναίρεσης», προσθέτοντας ότι «ξέρουμε εκ προοιμίου ότι το αποτέλεσμα της αίτησης αναίρεσης θα είναι απορριπτικό έτσι κι αλλιώς».

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου θέλησε να απαντήσει, ωστόσο όπως είπε δεν θέλει να τοποθετηθεί από τη στιγμή που αποχωρεί ο κ. Σόντρας από την αίθουσα.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά μ αυτή την υπόθεση, χάθηκαν λεφτά από το Δήμο ή όχι. Αν όχι τότε να βγεί ο κατηγορούμενος και να μας πει έτσι έχουν τα πράγματα και τα λεφτά είναι εδώ και ότι λάθος κατηγορούμαι. Αν όμως χάθηκαν τότε, κάποιος να πάει φυλακή και τα λεφτά να τα επιστρέψει. Δεν έχει κανένα νόημα ένας που είναι ύποπτος να αθωώνεται αλλά τα η τρύπα στα λεφτά να υπάρχει. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News