Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Εξαπλάτανος: Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

Σας προσκαλούμε όλους στην ενορία μας αύριο στις 17:00 το απόγευμα να τιμήσετε το χωριό μας με την παρουσία σας και να προσευχηθείτε μαζί μας

Η μνήμη της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου εορτάζεται από την εκκλησία μας στις 3 Νοεμβρίου.

Αύριο, παραμονή της εορτής, πανηγυρίζει ο ιερός ναός του χωριού μας για τον Αγιο και Προστάτη μας, Γεώργιο.

Θα πραγματοποιηθεί λειτουργία και θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας του Αγίου μας με δόξα, τιμή, κατάνυξη και προσευχή!

Σας προσκαλούμε όλους στην ενορία μας αύριο στις 17:00 το απόγευμα να τιμήσετε το χωριό μας με την παρουσία σας και να προσευχηθείτε μαζί μας!

Υπό τους ήχους της μπάντας, θα βάλουμε τα γιορτινά μας και θα συμμετέχουμε στην πιο όμορφη συνάθροιση.

Μαζί μας θα έχουμε την μεγάλη χαρά και τιμή να συνοδεύουν την εικόνα του Αγίου οι φίλοι μας πια και υπέροχοι άνθρωποι με όραμα και διάθεση για προσφορά, τα μέλη του συλλόγου φίλων ιστορίας και αναπαράστασης αυτής, Γιαννιτσών!

Σας περιμένουμε! 

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
"ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News