Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Δίκη Siemens: Ο συνήγορος υπεράσπισης ζητά να καταθέσουν οι Κυρ. Μητσοτάκης και Ντ. Μπακογιάννη

Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και υπεράνω υποψίας

Την κλήτευση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της Ντόρας Μπακογιάννη, για να καταθέσουν ζητά υπεράσπιση στη δίκης για τα "μαύρα ταμεία" της Siemens.

Τα όσα εδώ και τρεις συνεδριάσεις αναφέρει η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου για τα δώρα και οικοσυσκευές σε διάφορα πολιτικά πρόσωπα ανάμεσά τους και μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, οδήγησαν τον Γιάννη Μαντζουράνη, συνηγόρου του Γ. Σκαρπέλη, να υποβάλει αίτημα κλήτευσής τους προκειμένου να καταθέσουν σχετικά με τα οσα δέχθηκαν από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Επισης ζητείται να εξεταστούν κατ'αντιπαρασταση με τη μάρτυρα.

"Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και υπεράνω υποψίας. Εδώ έχουμε τιμολόγια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που κατευθύνονται προς μια πολιτική δυναστεία και τους τρυφερούς βλαστούς της" είπε ο συνήγορος.

Η εισαγγελέας της εδρας πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος υποστηρίζοντας ότι οι δυο μάρτυρες δεν έχουν σχέση με την κατηγορία και πως τα συγκεκριμένα στοιχεία καταδεικνύουν απλά την γενικότερη στάση της Siemens σε θέματα χορηγιών, ενώ το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του.

1 σχόλιο:

  1. Στοίχημα ότι θα βρεθεί φόρμουλα να μην καταθέσουν και όχι μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News