Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Στράτος Τζώρτζογλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τη μέλλουσα γυναίκα του από τα Γιαννιτσά (VIDEO/ΦΩΤΟ)

Δείτε το βίντεο και τις φωτο

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα, κάτω από την γέφυρα του Μπρούκλιν έκανε ο Στρατός Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός είπε στην αγαπημένη του «Σοφία σ΄αγαπάω. Με παντρεύεσαι;» κι εκείνη φυσικά απάντησε «ναι».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά» αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στην αγαπημένη του: «Δε μου αρέσει να μιλάω για το ήτανε., αν κάτι είναι συνεχίζει να είναι, δεν παίζει ο αόριστος, εδώ ήτανε οπότε τελείωσε… Είναι και θα είναι… Η πρόταση γάμου έγινε από την πρώτη στιγμή που την είδα γιατί ήξερα ότι θα είναι σύντροφος ζωής…»! Και τόνισε: «Ναι θα φάτε κουφέτα…»!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε την Σοφία, η οποία έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News