Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Σημαντικές διακρίσεις για τον Ίκαρο Αλμωπίας στον 5ο Ιαματικό Ημιμαραθώνιο των Λουτρών

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Αλμωπίας ‘’ΙΚΑΡΟΣ’’ συγχαίρει τους διοργανωτές του 5ου ιαματικού ημιμαραθωνίου λουτρών ΠΟΖΑΡ για την άψογη διετέλεση των αγώνων.

Συγχαίρουμε επίσης όλους τους συμμετέχοντες σε όλες τις κατηγορίες και δρόμους και κυρίως τους αθλητές τους συλλόγου μας, 31 σε αριθμό (15 αθλητές την πρώτη μέρα και 16 αθλητές την δεύτερη ημέρα) που μας χάρισαν στο σύλλογο επτά (7) μετάλλια στο σύνολο.

Αναλυτικότερα:

1 Χρυσό,

1 ασημένιο και 1 Χάλκινο στην κατηγορία των 1.000 μέτρων δημοτικών (κορίτσια) 1 Ασημένιο στην κατηγορία των 1.000 μέτρων δημοτικών (αγόρια)

1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο στην κατηγορία των 5.000 μέτρων Νεανίδων

1 Χάλκινο στην κατηγορία των 5.000 μέτρων Εφήβων

Επίσης ο σύλλογος μας κατέλαβε:

Την Πρώτη (1η) θέση στην διοργάνωση ως ο πιο πολυπληθής σύλλογος.

Την Δεύτερη (2η) θέση στα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, μετά από τον σύλλογο OLYMPUS TRT που κατέλαβε 8 μετάλλια στο σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News