Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Θ. Τζάκρη: Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών από τις βροχοπτώσεις στο Δήμο Αλμωπίας

Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στο Δήμο Αλμωπίας

Συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστα Πουλάκη πραγματοποίησε σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2017 η βουλευτής του Νομού μας Θεοδώρα Τζάκρη προκειμένου να δρομολογηθεί η χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις στον Δήμο Αλμωπίας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους, τσιμενταύλακες απαγωγής ομβρίων, τοιχία αντιστήριξης κ.λπ. που αφορούν στην πόλη της Αριδαίας και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Τσάκων, Πολυκάρπης, Προμάχων, Αρχαγγέλου και Ίδας.

Η κ. Τζάκρη επεσήμανε στον κ. Πουλάκη ότι η αποκατάσταση των ζημιών κρίνεται απόλυτα επιβεβλημένη προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του οδικού δικτύου και η προστασία των πολιτών από πλημμύρες και κατολισθήσεις, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΣ δήλωσε ότι κατανοεί την αναγκαιότητα αυτή και ότι το Υπουργείο θα προβεί άμεσα στην διάθεση των απαραίτητων πιστώσεων προς τον Δήμο Αλμωπίας προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή των απαιτούμενων έργων, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα που απέστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνος.

Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 160.000 ευρώ και συγκεκριμένα για:

1. Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης με υποδομή απαγωγής ομβρίων σε δρόμο στην Ίδα.

2. Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για αντιμετώπιση κατολισθήσεων με υποδομή απαγωγής ομβρίων στα Λιβάδια του Δ.Δ. Αρχαγγέλου.

3. Αντιπλημμυρικό έργο με διάτρητη σωλήνα για διέλευση ρέματος στους Τσάκους.

4. Έργο απαγωγής ομβρίων στην Πολυκάρπη.

5. Έργο απαγωγής ομβρίων στην Αριδαία.

6. Έργο απαγωγής ομβρίων στους Προμάχους.

4 σχόλια:

  1. Αριδαία νιους; Λίγη ντροπή, όχι μόνο για την Κυρία αλλά και για τους άλλους πολιτικούς δεν βλάπτει! Για να φαίνονται ότι κάτι κάνουν,εκμεταλλεύονται τον πόνο του κόσμου π.χ.τώρα από τις θεομηνίες και σαν από μηχανής θεοί λένε ότι θα τον σώσουν. Πότε; Τώρα που όλοι κλαίνε. Ευκαιρία δηλ Βάλτε τώρα που γυρίζει...Και τόσα χρόνια ρε γ.....το που ήταν; Δεν έβλεπαν το πρόβλημα; Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το όπλο των πολιτικών είναι οι ηλίθιοι των λαών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα περιμένουμε και στον Μεγαπλάτανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαρακηνοι εντελως χεσμενους ε? οταν βρεχει το νερο δεν πινετε.. χρονια ειναι ενημερως ο γεωργιου.. περιμενω δημαρχε τωρα να το κοιταξεις το θεμα. αρχαγγελω κατευθειαν το φτιαξατε το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News