Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο Σταύρος Θεοδωράκης

Με τις ευλογίες της Γεννηματά

Την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων εξετάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, ενώ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το ενδεχόμενο διεκδίκησης του αξιώματος αυτού με τη στήριξη όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και όχι μόνο βρίσκεται στο επίκεντρο εμπιστευτικών συζητήσεων που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά οι λόγοι για τους οποίους ο Στ. Θεοδωράκης σχεδιάζει να εγκαταλείψει την κεντρική πολιτική σκηνή για να δοκιμάσει την τύχη του στον στίβο της Αυτοδιοίκησης, διεκδικώντας όμως τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και ένα αξίωμα εξαιρετικά σημαντικό και με την αίγλη της θεσμικής αυτοτέλειας, συνδέονται αφενός μεν με τη ραγδαία συρρίκνωση της εκλογικής απήχησης του «Ποταμιού», αφετέρου δε με τον ορατό κίνδυνο ο ίδιος να μην καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής με τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News