Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Βαρυχειμωνιά με βροχές, καταιγίδες και χιόνια από σήμερα - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ

Ο καιρός αγριεύει ξανά! Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, Σάββατο 09.12.2017, στη δυτική Ελλάδα, ενώ την Κυριακή τα φαινόμενα θα πλήξουν τα ανατολικά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες, αλλά και τα χιόνια σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Στη δυτική Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου ως το πρωί της Κυριακής αναμένονται χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές, ειδικά σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη τα νησιά του Ανατολικού και του Βόρειου Αιγαίου, αλλά και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα είναι έντονα με βροχές και καταιγίδες ως την Κυριακή το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News