Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Πάγκαλος: Έχουμε ανισσόροπο υπουργό Αμύνης και αυτό είναι όπλο απέναντι στον Ερντογάν

Ταυτόχρονα ο κύριος Πάγκαλος σχολίασε πως οι πράξεις Καμμένου είναι συμπεριφορές ανισόρροπου ανθρώπου

Ανήσυχος εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη.

«Φοβάμαι τα χειρότερα για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και είπε πως «όπως ο πρωθυπουργός του Γιλντιρίμ πήγε στη Θράκη και έκανε τον Καραγκιόζη. Ο Ερντογάν θα κάνει χειρότερα».

Απαντώντας στο τι συμφέρον έχει να δημιουργήσει προβλήματα με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είπε: «Συμφέρον δεν έχει, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλά στα λογικά του».

Επίσης, ο πρώην υπουργός επέκρινε την κυβέρνηση για την χρονική στιγμή που επέλεξε ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή αυτή, λέγοντας πως «έπρεπε να τον δεχτούν αφού θα έκανε κάποιες άλλες επισκέψεις, στις ΗΠΑ, στη Γερμανία κλπ», χώρες - συμμάχους μας, με τις οποίες έχει ανοιχτά μέτωπα.

Ταυτόχρονα ο κύριος Πάγκαλος σχολίασε πως οι πράξεις Καμμένου είναι «συμπεριφορές ανισόρροπου ανθρώπου, έχουμε έναν ανισόρροπο υπουργό Εθνικής Αμύνης και θα μπορούσε αυτό να είναι και ένα όπλο απέναντι στον Ερντογάν, να πει δηλαδή ο πρωθυπουργός πως έχω πρόβλημα, είναι ανισόρροπος».

1 σχόλιο:

  1. Αυτος μπορεί να τον θεωρείς ανισόρροπο , εσυ όμως εισαι προδότης που είπες να πετάξουν την σημαία και να πούνε οτι την πήρε ο άνεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News