Μοσχάρι στιφάδο |
Διαβάστε λεπτομέρειες:
Υλικά
Μοσχάρι 1 1/2 κιλό (σημείο ελιά)
Κρεμμυδάκια μικρά 2 κιλά (για στιφάδο)
Ντοματοπολτό 1 κουταλιά σούπας
Ντομάτες 4 μεγάλες τριμένες
Σκόρδο 2 σκελίδες
Φύλλα δάφνης 4
Ξύδι 1/2 φλυτζάνι καφέ
Μπαχάρι 10 μπαλίτσες
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 μεγάλο ποτήρι
Οδηγίες
Πλένουμε και τεμαχίζουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας. Προσθέτουμε την ντομάτα και τον ντοματοπολτό,την δάφνη, το μπαχάρι,το ξύδι και το αλατοπίπερο. Βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας και ψήνουμε περίπου 90 λεπτά στην κατσαρόλα (σε χύτρα περίπου 45 λεπτά και με λιγότερο νερό). Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια,τα βάζουμε σε ένα μπολ με νερό (για να μην μαυρίσουν) και μόλις το κρέας έχει ψηθεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το αφήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News