Πιπεριές Φλωρίνης σαγανάκι |
Διαβάστε λεπτομέρειες:
Υλικά
Πιπεριές Φλωρίνης 5-6 τεμ
Τυρί φέτα 100 γρ ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας
Μπέικον 7 φέτες
Ελαιόλαδο
Βαλσάμικο 1 κουτάλι της σούπας
Οδηγίες
Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε,τις βάζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα. Τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε σακουλάκι αποθήκευσης φαγητού. Το δένουμε και τις αφήνουμε μέσα εκεί μέχρι να μαλακώσουν για να τις ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα. Θρυμματίζουμε την φέτα ή κάποιο άλλο τυρί, ψιλοκόβουμε 5 φέτες από το μπέικον, ανακατεύουμε μαζί με το τυρί και γεμίζουμε τις πιπεριές. Το υπόλοιπο μπέικον το κόβουμε σε λωρίδες και τυλίγουμε τις πιπεριές. Βάζουμε τις πιπεριές σε ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου (στον αέρα). Σβήνουμε τον φούρνο και περιχύνουμε με το βαλσάμικο. Είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News