Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

«Ένα παιδί μετράει τ' άστρα», στην Αριδαία

Απευθείας από την κεντρική σκηνή της Θεσσαλονίκης

Το ενδιαφέρον μας για το παιδί και την υψηλής ποιότητας και αισθητικής ψυχαγωγία του, το έχουμε αποδείξει έμπρακτα!

Η στόχευση μας να διαδώσουμε έστω και κατ' ελάχιστο το έργο του Μενέλαου Λουντέμη στους συμπολίτες μας, είναι πάντα στο επίκεντρο. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, ψάξαμε, διεκδικήσαμε και κατορθώσαμε κάτι σπουδαίο για την περιοχή μας!

Απευθείας από την κεντρική σκηνή της Θεσσαλονίκης, η εκπληκτική θεατρική παράσταση "Ενα παιδί μετράει τα άστρα", από το ομόνυμο αριστούργημα του μεγάλου λογοτέχνη!!!

Μια παιδική παράσταση με εξαιρετικούς ηθοποιούς που αποθεώθηκε στην Θεσσαλονίκη και την παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, θα έχουμε το προνόμιο να την απολαύσουμε, να θυμηθούμε, να συγκινηθούμε και να μυήσουμε τα παιδιά μας σε ένα κλασικό αριστούργημα του ανθρώπου που έζησε μέρος της ζωής του δίπλα μας!

Για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες της μεγάλης σκηνής που απαιτείται, καθώς και την βολή του χώρου, επιλέξαμε να ανέβει η παράσταση στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αριδαία.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, λοιπόν, ο Μ.Σ. Εξαπλατάνου "Μενέλος Λουντέμης" σας προσκαλεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου να παρακολουθήσετε την παιδική θεατρική παράσταση "Ενα παιδί μετράει τ' άστρα"!

Θα πραγματοποιηθεί πρωϊνή παράσταση που θα εξυπηρετεί μαθητές και σχολεία, αλλά και απογευματινή που θα αφορά ενήλικες.

Τιμή εισόδου πρωινής παράστασης για σχολεία: 5€
Τιμή εισόδου απογευματινής παράστασης: 7€

Καλή ακρόαση, σας περιμένουμε!

Υ.Γ.: Ο σύλλογος μας είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης και δεν θα έχει καμία οικονομική απολαβή. Το εισητήριο αφορά αποκλειστικά την θεατρική ομάδα και την πληρωμή ηθοποιών - τεχνικών παραγωγής.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
"ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News