Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό το έργο θα λύσει το πρόβλημα της έλλειψης νερού στο Γαρέφι

Μία σημαντική δέσμευση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου θα υλοποιηθεί και θα λύσει ένα μεγάλο ζήτημα που εδώ και πολλά χρόνια απασχολεί την τοπική κοινωνία του Γαρεφείου

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ (24.990 €, ΛΑΓΗΕ 80%)
- ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 

Στην υλοποίηση του έργου «Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της άρδευσης και της αντιπλημμυρικής προστασίας στην Τ.Κ. Γαρεφείου», προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, θα γίνει αρδευτικό σωληνωτό έργο με σωλήνες πολυαιθυλενίου ονομαστικής διαμέτρου DN 160 mm/PN 10 Atm, στην περιοχή «Κουρίτου» του αγροκτήματος Γαρεφείου.

Το έργο στοχεύει στην κάλυψη των αρδευτικών αναγκών της περιοχής αυτής, όμως ταυτόχρονα με την επάρκεια που θα επέλθει με την κατασκευή του στον τομέα της άρδευσης, θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του χωριού και συγκεκριμένα τη λειψυδρία στον τομέα της ύδρευσης κατά τους θερινούς μήνες.

Έτσι, μία σημαντική δέσμευση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου θα υλοποιηθεί και θα λύσει ένα μεγάλο ζήτημα που εδώ και πολλά χρόνια απασχολεί την τοπική κοινωνία του Γαρεφείου.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των εργασιών, ανέρχεται σε 24.990 ευρώ (με το ΦΠΑ). Αυτά προέρχονται από τον ΛΑΓΗΕ (80%), δηλαδή από χρήματα που εισπράττονται από τη χρήση υδροηλεκτρικών στα όρια της Τ.Κ. Γαρεφείου και τα οποία επιστρέφονται για πρώτη φορά με σκοπό την αξιοποίησή τους σε αναπτυξιακά έργα.




1 σχόλιο:

  1. Και στον Μεγαπλάτανο μια βόλτα. Κάντε επιτέλους κάτι για το χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News