Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Πώς είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη - Σπάνια εμφάνιση στην Αθήνα

Πάντα κομψή και στιλάτη

Μια διαφορετική ζωή στην αγαπημένη της Πάρο ζει τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με τον χώρο των cafe. 

Από το 2013 η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και από τότε μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την Πάρο.

Χθες, η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα έκανε μια σπάνια εμφάνιση στη Γλυφάδα. 

Πάντα κομψή και στιλάτη, ντυμένη casual η 51χρονη σήμερα Σοφία Αλιμπέρτη έκανε τη βόλτα της στα μαγαζιά της Γλυφάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News