Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί!

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ στη κεντρική πλατεία Δημοκρατίας στη Σκύδρα.

Το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τη Δήμαρχο Σκύδρας κα Ιγνατιάδου Αικατερίνη υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται και φέτος από το Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π Σκύδρας και τον πρόεδρο κο Σουρουτζίδη Στυλιανό , θα περιλαμβάνει ποικιλία γιορτινών εδεσμάτων , άφθονο κρασί , βεγγαλικά , εμψυχωτές , χορευτικά , ξυλοπόδαρους , μαλλί της γριάς , ποπ κορν και μακιγιέζ .

Πολλές ακόμη θα είναι οι εκπλήξεις που θα περιμένουν τους προσκεκλημένους επισκέπτες και ειδικά τους μικρούς μας φίλους , τους οποίους θα υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης μοιράζοντας δώρα.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News