Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Επανεκλογή του Ιορδάνη Τσώτσου στο Επιμελητήριο Πέλλας - Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ 3ης και 4ης Δεκεμβρίου 2017

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πέλλας, που συγκροτήθηκε με την υπ’ αρ. 6654/16.05.2017 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, μετά τη διενέργεια των εκλογών της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου 2017 και δυνάμει του υπ’ αρίθμ. 9/4.12.2017 πρακτικού προέβη στην ανακήρυξη των επιτυχόντων υποψηφίων του Συνδυασμού που έλαβαν μέρος στις παραπάνω εκλογές ως εξής:





3 σχόλια:

  1. ΤΖΩΤΣΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΕΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει μόνο ο Τσώτσος αλλά και οι άλλοι που τον ανέχονται. Οι επιχειρηματίες που τον στήριξαν. Και φυσικά οι Τζάκρη και Σηφάκης που τον έκαναν αβάντα. Εγώ είμαι επιχειρηματίας. Ντράπηκα να ψηφίσω στο επιμελητήριο και φυσικά ντρέπομαι για λογαριασμό αυτών που έβαλαν το όνομα τους κάτω από τον Τσώτσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην Πελλα ειναι αυτα η στη Βορεια Κορεα ωρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News