Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Στοχεύουμε ως πολίτες στο χθες ή στο αύριο; Κάποιες σκέψεις για την κατασκευή του αποχετευτικού στην Αριδαία!

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Ζω στην Αριδαία και με ενοχλεί αφάνταστα η κατάσταση που δημιουργείται από την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που χαίρεται με αυτή την κατάσταση.

Όμως με ενοχλεί πολυ περισσότερο που ζω σε μια πόλη του 2017, η οποία δεν έχει αποχετευτικό δίκτυο και οι ακαθαρσίες καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα. Με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν φρόντισαν τις καλές εποχές να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό έργο, τότε που το χρήμα έρρεε άφθονο. Με ενοχλεί επίσης το γεγονός ότι έχουμε ένα παμπάλαιο δίκτυο ύδρευσης, ούτε γι’ αυτό φρόντισε κανείς στο παρελθόν.

Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε από αυτούς που μας διοικούν... Λόγια του αέρα και χτυπήματα στην πλάτη ή δύσκολα έργα που βάζουν τα θεμέλια για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό. Με πιο απλά λόγια, στοχεύουμε ως πολίτες στο χθες ή στο αύριο. Σεβαστή κάθε επιλογή.

Σταύρος Βαφειάδης

8 σχόλια:

  1. "Λόγια του αέρα και χτυπήματα στην πλάτη"
    Δυστυχώς, αγαπητέ δημοσιογράφε, ο λαός της Αλμωπίας επέλεξε ακριβώς αυτό.Η μόνη διαφορά είναι ότι εσείς το λέτε facebook,selfi,doltse vita
    ΥΓ. δεν ευελπιστώ να το δώ ανεβασμένο,μου αρκεί που το διάβασες εσύ .....Φιλικότατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε τα βράδυα ονειρευεσαι η τζάμπα κοιμάσαι;θεωρίες του κώλου εισαι κ εσύ.Τι θα πει αρκει να το διαβάσεις εσυ; σαν να λες ας μου πηδιέται αρκει να μη την δω.Σοβαρεψου πίπι.

      Διαγραφή
  2. Η αγανάκτηση δεν είναι για το έργο και αν έπρεπε να το είχαν κάνει οι προηγούμενοι η οι τωρινοί. Η αγανάκτηση είναι ότι ο εργολάβος (όχι οι εργαζόμενοι) δεν προσέχουν. Η μισή πόλη δεν έχει τηλέφωνο εδω και τρεις μέρες από... απροσεξία! Τα μπαζώματα μετά το σκάψιμο δεν γίνονται με τα προβλεπόμενα υλικά (για αυτό και τόσο λάσπη) και με τρόπους... απρόσεκτους! Ναι πολύ καλά κάνουν και ενημερώνουν καθημερινά τα ΜΜΕ για τις οδούς που θα γίνουν οι εργασίες. Ναι ρε παιδιά οκ, βάζετε κώνους και πινακίδες αλλά όταν περνάνε τα μηχανήματα ξαναβάλετε τους στην θέση τους, οι οδηγοί μπερδεύονται... απροσεξία! Βάλτε πινακίδες που να καθοδηγούν τους πολίτες όχι να τους μπερδεύουν. Πολύ απροσεξία γενικώς, όχι ιδιαίτερα από τον Δήμο αλλά κυρίως από τους εργολάβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος ρε φιλε, ταπες οπως πρεπει, κ εγω δεν ξερω ποιον να βρισω, ποιος φταιει, καλα τα εργα πρεπει να γινουν, αλλα ελεοοοοοοοςςςςςς δεν αντεχετε.

      Διαγραφή
  3. "Με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν φρόντισαν τις καλές εποχές να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό έργο, τότε που το χρήμα έρρεε άφθονο."Πόσο περισσότερο μπορείς να γλείφεις τον τωρινό δήμαρχο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πήραν χαμπάρι Βαφειάδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ εμένα μ ενοχλεί που δεν κάνουν αγαλμα τον Μπίνο, μ ενοχλεί που δεν τον χειροκροτούν απ οπου κι αν βαδίζει, μ ενοχλεί που δεν ασχολούντε ολα τα ΜΜΕ της χώρας μαζί του, μ ενοχλεί που μ ενοχλούν πολλά σ αυτήν την ερημη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News