Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ίδας

Ευχαριστήριο

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Ίδας ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια την Πυροσβεστική, τον Διευθυντή των ΙΕΚ κ. Γιόρτσο Γεώργιο και τους συνεργάτες του καθηγητές των τμημάτων και ιδιαίτερα τους Chef Αρτοζαχαροπλάστες, καθώς επίσης και τον κ. Αλέκου Χρήστο.

Επίσης ευχαριστούμε την Διευθύντρια της Μαθητικής Εστίας κ. Γέση Πασχαλίδου, τον Πρόεδρο του χωριού κ. Βένο Ιωάννη, αλλά και τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους χορηγούς: Όμιλος Επιχειρήσεων Ν. Βάκκος, Χαρτικά Πολυξενίδη, VIBE café-bar, Εκδότης Βαλσαμίδης Γεώργιος, Χουλουιλίδης Γεώργιος, Φούρνο Καραβασσιλόπουλος, Μανάβικο Μίμης και ΥΙΟΙ.

Τέλος, ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας μας Aridaia News και τον Σταύρο Βαφειάδη.

2 σχόλια:

  1. γεια σου προεδραρααααα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε είσαι λεβεντιά μπράβο... Κύριε Αλέκου είστε ένας υπέροχος άνθρωπος που έχει πάθος και μεράκι για την δουλειά του κ για το χωριό του... Είστε δύο άνθρωποι που προσπαθείτε πολύ για το χωριό σας κ μπορώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News