Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Φαίνεται πως τόσα χρόνια παίζαμε λάθος την Monopoly

Διαβάστε λεπτομέρειες

Από την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε σαν επιτραπέζιο, καταγοήτευσε τα σπιτικά απανταχού. Το ίδιο συνέβη και με την δική μας γενιά. Περάσαμε ώρες ολόκληρες καταστρέφοντας ο ένας τον άλλο, γονατίζοντας από την χρεοκοπία.

Ξέρεις ωστόσο πως η Monopoly είναι πολύ συγκεκριμένη με τους κανόνες της. Και αν μέχρι τώρα νόμιζες πως τα έκανες όλα σωστά, είπαμε να σε προβληματίσουμε λίγο. Αφορμή ήταν ένα αφιέρωμα του τουιτερά AskRubenHow, ο οποίος αποφάσισε να τονίσει έναν από τους κανόνες που οι περισσότεροι είτε αγνοούν, είτε έχουν ξεχάσει ότι ισχύει.


Καλά διαβάζετε. Όποτε κάποιος αρνείται να αγοράσει μία οδό, εκείνη μπαίνει ΑΜΕΣΑ σε δημοπρασία. Κοινώς σκοτώνεστε για το ποιος θα την αποκτήσει. Και όχι δεν είναι made up, αλλά υπάρχει επίσημα στους κανόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News