Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τον άλλο μήνα έρχεται το Age of Empires: Definitive EDition

Στις 29 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει μια multiplayer beta, η οποία και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες ανά τον κόσμο

To Age of Empires: Definitive Edition απέκτησε πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και αναμένεται πλέον για τα Windows 10 PCs λίγο μετά τα μέσα Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος θα αρχίσει να πωλείται στις 20 του επόμενου μήνα σε τιμή κοντά στα 20 ευρώ. Στις 29 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει μια multiplayer beta, η οποία και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες ανά τον κόσμο. Τα assets του παιχνιδιού έχουν δημιουργηθεί από την αρχή για να δείχνουν καλύτερα σε αναλύσεις έως και 4Κ, ενώ το soundtrack έχει ηχογραφηθεί ξανά. Βελτιώσεις θα υπάρχουν και στο campaign και τον scenario editor, ενώ θα προσφέρεται και online δράση μέσω του Xbox Live ή δικτύου LAN. Αν ενδιαφέρεστε για την multiplayer beta θα πρέπει να εγγραφείτε μέσα από το επίσημο site του τίτλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News