Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος της Καλής Νίκος Τσακμάκης - Το συγκινητικό «αντίο» της Δημάρχου Σκύδρας

Η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου με ένα συγκινητικό κείμενο αποχαιρέτησε τον συνεργάτη της

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλής του Δήμου Σκύδρας Νίκος Τσακμάκης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία.

Η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου με ένα συγκινητικό κείμενο αποχαιρέτησε τον συνεργάτη της:

Δωσαμε κοινους αγωνες, παλεψαμε με δικαιοσυνη, εντιμοτητα, ειλικρινεια και καθαροτητα για τον τοπο μας, για την Καλη, για τα μικρα και μεγαλα προβληματα των συνδημοτων μας..παντα ευχαριστος και με χιουμορ, με συννενοηση, με υπομονη, αγαπη και κατανοηση, με αγωνια και επιμονη....Πολυτιμη η βοηθεια σου, πολυτιμο το εργο σου...αφηνεις πισω σου μια ομορφη οικογενεια, αφηνεις πισω σου την Καλη που τοσο αγαπησες και κοπιασες γι αυτην, αφηνεις πισω σου ολους εμας που σ αγαπησαμε και σ αγαπαμε...Προεδρε μου, φιλε μου Νικο, σ ευχαριστω για ολα..., δεν σε ξεχνω, δεν σε ξεχναμε..προσευχομαστε ο Καλος Θεος να σ αναπαυσει και να σε καταταξει εν σκηναις δικαιων....Καλο Παραδεισο, φιλε μου..... Στη Σταυρουλα, στο Θεοκλητο- το καμαρι σου-, στους γονεις σου και τον αδελφο σου ευχομαστε κουραγιο, υπομονη και δυναμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News