Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η Κατερίνα Μπαγκή στο Διοικητικό Συμβούλιο των Λουτρών

Η κ. Μπαγκή κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο –επί Δημαρχίας Πασόη, διετέλεσε Αντιπρόεδρος των Λουτρών

Η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Μπαγκή είναι το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών, μετά την παραίτηση του Ανδρέα Κόγιου.

Αυτό αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης, μετά από πρόταση της παράταξης Πασόη, καθώς η συγκεκριμένη θέση καταλαμβάνεται από μέλος της αντιπολίτευσης.

Θυμίζουμε, ότι η κ. Μπαγκή κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο –επί Δημαρχίας Πασόη, διετέλεσε Αντιπρόεδρος των Λουτρών.

6 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ !!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι απογειωμενη γιδαρα, αντε τωρα ρουφα τ αβγο σου και σκασε

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΕΡΙΝΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ... ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!

      Διαγραφή
    3. ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ 9.36 ΚΑΙ ΣΚΑΣ?

      Διαγραφή
  2. Πω πω πω ωωωωω!!!!!!!Μετα την επιτυχημένη πορεία σαν αντιδήμαρχος....και τα έργα που κυριολεκτικα αναγγενησαν το δήμο μας!!!!!Ήρθε η ώρα να αναγεννηθουνε και τα λουτρά μας.....ΑΒΕ ΚΑΘΡΙΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ . ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ . ΤΑΣΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ . ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥς ΣΙΜΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΩΣΤΑ, ΓΙΑΝΝΗ καλλά τα λέτε αλλά εμείς είμαστε το κουμάντο (να το χαίρεστε). Φταίνε αυτοί μου μοιράζουν ιδέες και πέφτουν στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News