Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δ. Πασόης: «Ενδοπαραταξιακή υπόθεση η εκλογή Διευθύνοντος Συμβούλου των Λουτρών» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν συμμετείχαμε σε αυτή την εκλογή γιατί θεωρήσαμε ότι είναι ενδοπαραταξιακή υπόθεση εκλογής Διευθύνοντος Συμβούλου"

Να απουσιάζει επέλεξε η παράταξη του Δημήτρη Πασόη από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, με αφορμή το θέμα εκλογής νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.

Ο κ. Πασόης αμέσως μετά προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, αιτιολογώντας αυτή την απουσία:

«Συνειδητά δεν συμμετείχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την αντικατάσταση του Διευθυντή των Λουτρών. Επειδή ακούστηκαν πολλά αυτές τις μέρες ότι η αντιπολίτευση μπαίνει εμπόδιο στην επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου και προς αποφυγή κάποιων συνειρμών, δεν συμμετείχαμε σε αυτή την εκλογή γιατί θεωρήσαμε ότι είναι ενδοπαραταξιακή υπόθεση εκλογής Διευθύνοντος Συμβούλου. Θέλω να συγχαρώ το νέο Διευθυντή για την εκλογή του, να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, για το καλό της επιχείρησης και γενικότερα για την Αλμωπία».
. 

Από την άλλη, απόντες ήταν οι Δημήτρης Βέσκος και Τόλης Ουργαντζόγλου, χωρίς ωστόσο να εξηγήσουν τους λόγους αυτής της επιλογής τους.

Οι Γιάννης Κετικίδης και Χρήστος Μπάτσης ψήφισαν λευκό, ενώ πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν ότι προσπάθησαν να αναζητήσουν τον απαιτούμενο αριθμό για να καταθέσουν δική τους πρόταση που στόχευε σε άλλο πρόσωπο, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο. 

7 σχόλια:

  1. γιατι ρε κετικιδη μου φερνεις για γραφικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε Πασόη κια οι λοιποι φέρεστε μ΄αυτόν τον τρόπο .Αυτό, είναι υγιής αντιπολίτευση ,ποιες είναι οι προτάσεις σας, γιατί δεν ασχολείστε με τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής μας και ασχολείστε με τον ευατό σας, το κόμμα σας (ποιο νάναι άραγε) και με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα αληθινά που μας συμβαίνουν. Πηγαίντε σπίτι σας να έρθουν άλλοι ορθά μυαλά να μας διοικήσουν γιατί και η αντιπολίτευση κύριοι έχει τον ρόλο της . Κάποιοι από αυτούς ίσως είναι εν δυνάμει αύριο διοικούντες τον Δήμο. Να σας πώς κάτι . Γι αυτό οι νέοι σας βαρέθηκαν και δεν ασχολούνται με την πολιτική ενώ θα έπρεπε.Και γι αυτό τα καλά μυαλά δεν ασχολούνται γιατί θα συνεργαστούν με επίπεδα ...άστο μη το πώ. Ενα σας λέω μαζέψτε τα και αντε στην ευχή της Παναγιάς. Μη μας υποτιμάτε .ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ - ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βέσκος στα δύσκολα δείχνει ποσο λίγος ειναι. Το βάζει στα πόδια. Μόνο για την καρέκλα και την ίντριγκα ειναι ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΜΠΑΤΣΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανώνυμος 30 Ιανουαρίου 2018 2.55.μ.μ.

    Κετικίδης Μπάτσης 9 μήνες αντιδήμαρχοι 8.34


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μεγάλος καιροσκόπος Τελικά ήταν ο Πασόης, έδωσε την απόλυτη πλειοψηφία στον Μπίνο να επιλέξει όποιον ήθελε χωρίς ταραχές, στρατεύτηκε στην απουσία με το Βέσκο αφού αυτοί απείχαν αλλά όταν ήταν να πάρει μικρο εξουσία μέσα από τα στενά όρια της τοπικιστικής κουλτούρας εμφανίστηκε ως δυνατός μήπως και αλλάξει κάτι στα λιμνάζοντα διοικητικά πεπραγμένα των Λουτρών. Ενώ εμφανίστηκε και υπήρχε ένα βήμα μπροστά πήγαμε δέκα βήματα πίσω. Η πολιτική της κώλο τούμπας, άλλος επίσημα κώλο τούμπα και άλλοι πίσω από την κουρτίνα κώλο τούμπες. ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ;;; ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News