Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Νίκος Παππάς: Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για την ΠΓΔΜ δεν βοηθάει

Επεσήμανε πάντως ότι είμαστε μία δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει

Την πεποίθηση ότι το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για την ΠΓΔΜ δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία.

Επεσήμανε πάντως ότι είμαστε μία δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης ανέφερε ακόμη πως «όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι μετά την ενδιάμεση συμφωνία, ο όρος Μακεδονία υπάρχει και το έχουμε δεχθεί». Ευχήθηκε ακόμη, να πάνε καλά τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις με μια συμφωνία, η οποία θα γίνει αποδεκτή και από την άλλη πλευρά για να ανακτήσει η βόρεια Ελλάδα τον στρατηγικό της ρόλο στην περιοχή.

Σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι πρέπει κάποια στιγμή να γίνει γνωστό τι ακριβώς εννοούν. Έκανε λόγο για «ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα, την ώρα που στο παρελθόν η Ελλάδα είχε χάσει έδαφος και τώρα χαϊδολογούν ακραίες φωνές». Πρόσθεσε ότι πρέπει να περιμένουμε την επίσημη θέση της ΝΔ, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει μια εσωτερική συζήτηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα.

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ!18 Ιανουαρίου 2018 στις 3:01 μ.μ.

    ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΡΟΑΛΒΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΑΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΦΘΗΝΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΣΣΩΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 21 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ.ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΟΧΙ.ΙΔΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ!! ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News